WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, January 10, 2013

Saya Sayang Kamu


Salam Sejahteraa
Salam Hari Khamis Smua.

Selamat Sambut Ulangtahun Kelahiran utk ANDA yang sambut Birthday hari ni ;) Moga dimurahkan rezeki, dipermudahkan urusan dan sentiasa ceria dan riang ria. Yg penting diberkati hidup dunia dan akhirat...
Ammiiinnnnn 3x
Credit Photo to  : http://cintaiallah.blogspot.com
Dear My Darling Followers,
Sebenar dah lama MakLady nak publish entry ni ~ tapi baru hari ni, dapat disiapkan.....

Tersentuh hati skit. Bukan sentap! bukan kecewa...malah lebih kepada rasa terharu - dan bersyukur..
Sebenarnya MakLady sungguh teruja dengan kunjungan serta komen FOLLOWERs yg tak putus2 mengikuti perkembangan blog MakLady ni...

Seronok dan bangga (tapi xde la sampai nk bangga diri OVER the bridge yerrr..) sbb walaupn MakLady ni bukan la blogger yg femes maupun hebat tapi bersyukur laahhh bila ada yg sudi JOIN jadi teman blogger kita. Terutama kpd mrk yg tulus mulus ikhlas dan yg tak penah pudar utk terus bersama Blog Dear Lady. TERIMAKASIH semua :)) - from the bottom of my Heart.

Dari mula hingga kini mereka ni ( The followers) tak pernah lupa utk singgah blog ni. Ianya amat MakLady hargai. Malah ada antaranya MakLady kenal dari penulisan mereka saja.. Wlaupn tak kenal rapat tapi cukup dengan hubungan yg terjalin melalui  entry2 serta komen. Most of them, are my favourite bloggers too..

Nak tahu sapa mereka? .. boleh saja terjah kat sini..
http://lydsunshine.blogspot.com/
ttp://triplesmiley.blogspot.com/
http://kesumaangsana.blogspot.com/
http://chintahati81.blogspot.com/
http://www.bicaramakdara.com/

Ini dulu buat hari ni. yg dpt MakLady nyatakan. Ramai lagi rakan bloggers yg MakLady nk highligt kan - tapi nnti tak cukup plak page ni...Sebenarnya setiap yg berkunjung ke sini, ingin MakLady abadikan. Kerana mereka tulangbelakang Blog ni. Banyak juga yg MakLady belajar dan berkongsi dari Followers ni sebenarnya. Tiada yg lebih berharga dari kata2 yg ikhlas ni, yg mampu mengeratkan siratulrahim antara kami.

Cuma kali ni, izinkan MakLady share kata kata indah dari followers Blog Dear Lady.
Antara kata2 yg MakLady ingin kongsi adalah dari ENTRI yang terkini ~
 JOM kita renungkan bersama Kata kata hikmah yang terindah.... dari followers MakLady

Aquagugurl - ingin berusaha lebih utk ibubapa kita " ...bertuahnya ML dapat anak cam Elia..still belajar & mampu bagi present kat ibu semahal ni..me yg bekerja pun tak mampu..hope, dpt ikut jejak cam Elia.. ;)"

 Dalia ; sentiasa kenang mak dan ayah Uolz walaupn jauh  "... pengorbanan yang mak dan abah berikan sepanjang hidup saya jauh lebih tinggi dari tu, tak ternilai harganya... Walau bukan itu yang mereka inginkan, tapi sekurang2nya mereka akan rasa lebih dihargai... Ermmmm... ni yang rasa macam nak balik kampung ni jumpa mak..."

ingatan ikhlas yang kita cari....
Addasyuhadadisini : .mahal atau murah (hadiah) bkan nilainya yg pntg..tapi ikhlasnya anak nak bgi tu yg nak kan..skaaaaaaaaa...:)

dan tak kurang antara yang mendoakan kesejahteraan MakLady -
Farah Deena, ..." semoga panjang umur & dimurahkan rezeki & diberi kesihatan yang baik "

INI CUMA SEBAHAGIAN kata-kata ikhlas dari followers MakLady....ada bnyk lagi. Nanti MakLady muatkan di entry lain k.. :) Terharu MakLady baca komen - hati MakLady tersentuh. Atleast rasa bangga - dengan entry dan story mory MakLady yg ntah apa2 Tapi mampu impek positif di hati pembaca. Syukur, sekurangnya entry dpt beri semangat kpd pembaca. Bila baca komen mereka ni, Hati MakLady tersenyum - (macam icon muka bulat warna kuning bagi senyuman...) Paling tidak pun, sedikit sebanyak memberi semangat rakan2 blogger muda yg rata2 boleh dikatakan pangkat Adik maupn ANAK pd MakLady utk sama sama berkongsi pengalaman...walaupn sekadar kata2 tanpa penah brtemu muka ;))

Tiada yg lebih bahagia bila hasil karya maupun niat suci kita dihargai walaupn tak la sampai utk minta dipuji kelangit biru ;) Terima Kasih buat SEMUA kerana setia bersama Blog Dear Lady :)

Salam Blogging dan terus berblogging Uolz ;))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]