WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, July 7, 2013

Bila Bro Framestone Blurr...

Hari minggu mcm hari ni kalau tak ke mana2, 
MakLady akan belek FB...
paling suka baca status kawan2.

Ada masa nya tergelak sorang, MakLady tersenyum sendiri..
baca status kekawan.... ada yang lucu, ada yang agak blurr di situ 
hhhhmmmmm

Termasuk lah, status yang baru saja MakLady respon kejap tadi.
yakni status Bro Framestone yang katanya , "Blurr !" ..
Tak tahu nak bezakan antara Sengkuang dan Lengkuas...
Gambar hasil Google Image
sengkuang
Gambar hasil Google Image:
lengkuas
Hmmmm... uniq btul status bro kali ni...
tapi menurut Bro Framestone lagi, 

"Bro kenal 2-2 benda nie dan fungsinya. Tapi sentiasa confius dekat namanya."

betul jugak yer... nama keduanya agak dekat2 bunyi nya....
Satu Lengkuas dan satu lagi Sengkuang

lantas MakLady pn komen lah : secara lawak ke der MakLady laaa.

Nak tau x apa MakLady type ? 

hmmm uniq punya statement ni bro!! hehe Cuma pada pandangan Mak Lady keduanya buat Bro Blurr sebab .....kedua2 nya ada sedikit atau kurang lebih tolah campur - yakni Lengkuas - ada L manakala Sengkuang ada S, dan yang satu lagi ada KUAS dan yang satu lagi sebutan agak panjang sikit...KUANG..--- sila lihat .....(Leng)KUAS dgn {Seng)KUANG hehehehe gigih MakLady menerangkan...hhhhmmm agak2 leh wat satu lagi entry ni...hahahaha :))

Ha ha ha ha....
kan dah boleh buat entry jawapan Maklady hahahaha... 
Thanks bro - kasi idea MakLady siapkan entry petang minggu ni...:))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]