WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, July 7, 2013

Tetiba Rindu Bazaar

assalamualaikum my laling readers,
Salam Ahad Salam Ria

Bazaar oh Bazaar...
tetiba MakLady sayu..
bukan sedih tp more to Terharu..

FYI. now MakLady jalan2 cuci mata kat NZ mamakz. Kebetulan ade bazaar kat cni.. So lepas mkn singgah ke gerai2....

Teruja lagi semangat berniaga online....
bila melihat makin ramai org kita yang minat berniaga di Bazaar.

Tika mula cebur diri dlm dunia berbazaar dlu MakLady pun macam dorg ni yg eager utk mula kan biznes. Firstly, yg kenalkan niaga bazaar ni adalah anak2 MakLady. Kalau yg dh biasa dengan My Worth Buying Shoppe dan Closets of AmyAmy pasti kenal dgn kami. Seawal bizness kami mula join bazaar di Subang Parade. Masa tu x brapa ramai lagi online business yg aktif. Saingan pun kira sederhana. Tak mcm sekarang....yg mana bizness online ni mcm cendawan tumbuh lepas hujan!!

Anyway..hari ni sekali lagi hati MakLady rindu dengan penyertaan kami anak beranak dlm dunia berBazaar ni. Missed working hand in hand with my darling daughter Erin at the bazaar. Now that she's away and successfully doing her online business, we do miss a lot the family ties we had during the bazaaring... ;) As for Closets of AmyAmy with partner Elia@Jejariruncing uolz leh check their webside and instagram.

Jgn lupa suppport Us the bazaarins :))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]