WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, November 5, 2014

Gossip MeleTop di ChatGroup

Cerita ni sebenar nya dah basi. Semua dah tahu artis/penyanyi/pelakon dan kini, pengacara Primadona - Erra Fazira temui LELAKI baru dalam hidup nya sekarang. Malah kisah Erra Fazira yang ayu jelita ini tersurat di muka depan akhbar tabloid Kosmo! (photo dibawah)

Menjadi topik hangat aritu. Media sosial termasuklah chatroom group whatsapp kekawan MakLady pun sibuk bbual pasal ni...

Rupanya, geng chatroom kami, ada juga peminat Erra! Ada yang suka dan tak kurang pulak yang kecewa dengan pengakuan JUJUR Erra. Kenapa plak nak kecewa? Tanya kami spontan...

Biasa laaa .. the guys dalam chatroom lah yg havoc beebicara. Dalam nada gurau, ada yg ralat ! Kata mereka, kalau lah mereka tahu Erra Fazira memilih Lelaki Biasa sebagai teman baru, pasti mereka ada peluang... * Ha Ha Ha Cuma skrg, dorg gigit jari jer laa yerr... 

Tersenyum sorang MakLady baca dialog mereka. Sebabnya, mereka yang sembang tu sah2 dah berpunya @ berkeluarga. Ngada2 la tewww... Mentang2 Erra pasang badan sejak berpisah - ramai lah nak try market ! 

Kekawan wanita pun tak ketinggalan bagi pandangan, "... respek Erra sebab sekurang kurangnya, Erra lebih bijak memilih.." 

"Dia tak perlu bergantung pada lelaki untuk hidup. Dia cari rezeki sendiri sara diri dan anak.." "hmm.. Ye laa..dia berkerjaya kot ! " 

"Selama ni pun, lelaki yang digossipkan dengan Erra , muda dan bujang! " sahut wakil dari kaum wanita... Hmmm betul gak :) 

Makin riuh rendah ruang chat dengan topik siapa lelaki dalam hidup Erra sekarang. Ha ha Ha.. Padahal Erra belum lagi bagitau status teman baru nya itu. Ha ha ha

Erra seorang wanita yang dah lalui macam2 hubungan. Mungkin dalam menentukan soal hati dan jodoh, dia tahu apa yang dia nak dalam hidup tanpa mencetus fitnah atau mengundang kontroversi. That's why, Erra rela berkongsi status dirinya yang sedang mengenali hati budi seorang - hanya LeLaki BiaSa sahaja katanya :)

Erra pun dah mengaku - lebih rela bercakap jujur sekarang dari esok esok orang dok ngata itu dan ini.  Dari benda yang tak betul diperkatakan - lebih elok empunya diri membetulkan apa yang tak betul. Lagipun, kalau hal yang baik, buat apa nak sorok? 

Walaupun orang diluar sana tak tahu dan mungkin tak nampak. Allah tetap Nampak. Allah kan, Maha Mengetahui :)

Doakan yang terbaik untuk Erra Fazira dan puteri nya. *Aaminn..

Gambar hiasan :
#kredit kepada Kosmo!
www.kosmo.com.my

The Best from Guitarist Cumi

Loading...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]