WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, August 12, 2012

Abang Pakai Samping ..

Assalamualaikum Semua Adik adik, Akak akak, Abang abang..
Selamat Berhari Minggu. Selamat Menjalani Ibadah Puasa
Selamat Membeli Belah bagi mereka yang bercadang nk 
Shopping hari ni.. Jgn lupa beli samping !! 
ala kain yang dililit keliling pinggang tu...
Makin segak bila dikenakan dgn 
baju melayu baru... (",)

Sebelum tu...
Mari kita lihat FAKTA mengenai pemakaian Samping.



Lepas ni, klu Uolz kluar beraya nnti, boleh la usha kat che abang korg tu.... samada dia pakai samping dengan STATUS yang betul. Untuk para isteri, check samping suami tu, takut dia pakai salah gaya. Mana la tau, kalau dia pakai samping di atas lutut.. Paling takut klu - dia bergaya dengan samping singkat plak nanti ...ha ha ha...

Klu yg anak dara tu, tolong ye... make sure che abang korg maupun yg korg dok usha tu, tak pakai samping paras bawah lutut.... hhhmmmmm...itu utk mereka yg sudah ada wife ! Seelok2nya biarlah si dia tu pakai samping di atas lutut...makna dia masih Single & Available... (ye ke idok??)  Baru la ngam. Bujang dgn Bujang...!! X gitu MakLady nye.... ?? 

[Ini adalah lapuran yang boleh dipercayai.. :) 
Selamat Berhari Raya Uolz..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]