WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, July 8, 2013

Tak abis2 dengan Teduhan Kasih

Bile sebut je Teduhan Kasih .. Ramai wanita yg akn sebut Ehsan! Papa Ehsan to most of us, peminat si aktor ni..

Sebenarnya, mlm tdi MakLady dan my BFF tgk lgi drama ni kat Tonton.com . Marathon uolz! Especially the last episod sebab yg brsungguh minat dgn ehsan bukan MakLady tp my BFF ni.

Dlm diam rupanya dia suka Adi Putra. Minat tahap gaban hokey! Personally, makLady minat gak tpi hanya minat watak yg penah di bawa Adi Putra. Masih x uolz ingat, Tentang Dhia. Haaa drama ni la wat MakLady mula berkenan dgn karaktor dan style Adi Putra bawa watak lelaki melayu terakhir. XSangka plak rmai yg minat. Ada plak yg MakLady dgr nk cri BF atau suami mcm dia. Masalahnye.. ade ke lagi yg mcm tu? hu hu hu

Berbeza dgn watak Ayu lakunan Nabila dan Kak Long, Zarina! MakAii mmg puaka sungguh. But dont be surprise..ada je org kat luar drama yg mcm tu.. Naik geram dan meluat dgn perangai keduanye. Mak Lady rasa ramai yg xsuka dgn kebusukan hati dan kebencian mreka pada iffa. YA Ampun! menjdi btul mrk mlakun watak msing2..and plz k Ladies! jangan ikut tau kelaku mcm tu. X sesuaiii tau...

Apapun MakLady Puashati.. Iffa dapat terima dugaan dgn tenang. Malah sikap dia yg Over lembut, tenang dan naif tu mmg sesuai tp in real life, org yg trlalu baik sgt mcm Iffa tu, Klu org dlu2 di kategori kn sbgai "Raja Manusia". Kira baik dia tahap raja la tu.

Haa.. begitu la sudahnye drama kehidupan yg dipertontonkan. Lepas ni, rmai la akan merindu mereka ni..trutama Papa Ehsan, x gitu CikPutih? :]

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]