WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, June 25, 2013

Dear Blogger ! Im watching U ...

Helooooooo
Salam Sejahtera 
Kawan2 Blogger
Salam Sayang Selalu
Pembaca Setia dan Blogwalkers 
yang Mak Lady hormati....

Tengok tajuk atas ni - macam Ganaz je..
ada yang baca ingat  - macam nak gaduh je..
he he he..

NO ! No ! NO!
Tidak sama sekali ....
Sebenarnya
Dunia blogging ni dah lama wujud dan penglibatan
para blogger semakin hari semakin ramai. 
Masing2 punya idea sendiri utk menyediakan 
blog utk tatapan. Menarik isi, layout, application 
maupun corak persembahan satu2 blog bergantung
kepada citarasa tuan punya itu sendiri....

Di sini, MakLady nak hargai kawan2 blogger yang 
mana mereka ini telah berjaya memikat hati MakLady
 dengan gaya penulisan dan rekabentuk maupun isian
rencana harian mereka. 

Saban hari MakLady cuba utk melawati setiap 
blog namun ada masa nya agak sukar sebab bilangan
mereka sangat ramaiiiiiii....

So utk memudahkan MakLady blogwalking, blog 
rakan2 bloggers ini, MakLady telah menyenaraikan
mereka mengikut kategori yang sesuai dan menarik
di mata MakLady...hmmm rasa macam nak wat
Anugerah Bloggers plak...hu hu hu

Bila dah di kategorikan, senang juga lah Followers
MakLady membaca dari Blog Dear Lady ni..

Blog & Blogger yang Mak Lady follow....
Blog List Kegemaran MakLady
Blog Dear Lelaki & Blog Diary Kreatif  & Comel
serta Jalan Jalan Cari Makan

Blog Walking - My Fav Bloggers
SERONOK kan..blogwalking ke blog kekawan.....
kalau dah disenaraikan begini...
bagi blogger yang blog dia ada di senaraikan...
dah tentu tentu suka! bangga! seronok....
sbb nnti ada juga follower ikut masuk ke blog mereka!!

Amacam? OK tak idea MakLady ni...
walaupun tak seberapa aja blog MakLady ni
atleast inilah caranya MakLady menghargai bloggers.....

Masing2 ada cara yang berbeza ~ 
bukan senang nak PLEASE kan semua orang...
Salam Blogger dan rajin2 la singgah k... 
kalau korg nak mak Lady follow, dan letak link blog 
kat LIST BLOG mcm ni..plssss kasi link K... :) 
Nanti MakLady letakkan dalam my blog list 
yang sesuai macam yang sedia ada...

Terima kasih kerana sudi join blog as my follower... 
TERIMA KASIH banyak2... 
Love u al so very much.... XOXO

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]