WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, November 24, 2012

Hijabista - Stylo dlm Fesyenista BerHijab

Happy Weekend Semua!!
Assalamualaikum

ML pasti ramai yg kenal dan penah beli & baca majalah Hijabista.
Alaaaa majalah utk wanita yang berhijab milik Karangkraf ni. 

So bagi wanita yang suka fesyen hijab yg up to date pasti tak ketinggalan 
utk melanggan majalah Hijabista pada setiap bulan :) 
Pendekata, sapa yg memiliki majalah Hijabista pasti akan rasa puashati dan berbaloi. 
Ada bnyk tips dan gaya tudung masakini utk digayakan. Make sure dapatkan setiap bulan tau!. 

OK - Dont waste time! Apa kata korg pegi cari keluaran terkini Hijabista ni.. Dengar cerita bulan Disember pun dah kluar. Personaliti muka depan dia kali ni - pengacara paling sweet dan sempoi punya jutaan peminat. Org dia mmg mesra & peramah. Sangat Versatile dan katanya asal dri Pulau Pinang. Lawa manis cute org dia bila mengenakan gaya hijab. ..Trust Me~! Lepas ni ramai yg akan ikut trend beliau berhijab dgn style yg baru...

Cepat2.. kalu nk tau sape personaliti yg ML maksudkan ni, get urself a copy of Hijabista, NOW!! 

INGAT Bulan Disember tau.... Coz masa pelancaran tu, dorg ade tunjuk the making of ...COVER photoshot utk kulit muka depan! Hasilnya ~ Memang cantik ala2 majalah luar negara Uolz.. ;)

Selain dari majalah ni, Hijabista came up wt a website yang link kpd isian majalah sebenar. ML dh pn tgk layout website dan amat menarik perhatian. Serba ringkas selain majalah Hijabista, Website ini memaparkan artikel dan segmen bentuk webpage yang boleh kita layari dengan mudah. Di hujung jari kaedahnya...

Syabas Hijabista! Syabas Hijabista! 
Sambil membelek belek fesyen tudung yang terkini, kita masih boleh saksikan paparan yang padat dgn rekaan tudung dan style ikatan, Hijabista juga lebih kreatif dlm memastikan kehendak wanita bertudung mampu bergaya dan lebih stylo. Memahami dan mampu menepati citarasa dan kepuasan peminat yang berhijab. Mungkin dengan ini nanti bukan sahaja di Malaysia malah seluruh dunia mampu melayari Hijabista melalui webpage - www.hijabista.karangkraf.com
Jom Berhijabista ;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]