WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, March 11, 2011

Aku terjebak lagi....


[farm.jpg] 
LADANG!... BERLADANG....
MARI BERLADANG!!!  
la la la la...

adusshhh....Aku terjebak lagi...hahahaha...
mula dulu dah malas nk main FARMVILLE ni
Bukan apa - xleh nk ke mana,
asyik nk tunggu tanaman je.
Hati cuak kalau tanaman yg ditanam dah nk kena harvest!

Tambah plak klu masa tu, Lady takde kat depan lappy
bukan senang nk monitor tanaman yg nk menjadi hasil tu???


Tension tul laa... issshhh malas dah la nk melayan!!
tapi sayang plk.. duit berjuta2 ni ..nk buat apa ni?
klu bleh buat pegi shopping - best gak!!!

Tu blum kira pokok2 buah yg nk klik satu2
nk amik hasil buah2 yg masak ranum...
punya la "berKcing! Kcing! Kcing!" tanda duit masuk tabung - tanda makcik kayo!!! Lumayan buq!!

Kan best , klu bleh jual kat pasar then dpt duit
bleh gak Lady gi travel round the world..Almaklum la duit kan dah berjuta2 hasil tanaman @ ladang ni...
best gak kan....!! :)

Jgn lupa plak dgn lembu, kambing, kuda, itik , ayam., itik nila, ayam belanda, ayam kampung....
yg berlambak kat ladang tu. Berbaris2 cantik,
 terbaik dr ladang.... Bak kata, dgn cara FARMVILLE ni, kita leh jdi peladang berjaya!!
Trima kasih kat si mamat kat tgh ladang Lady tu yg terkejar sana terkeja sini utk dptkan hasil lumayan..

aduhaiii... Best nya klu semua tu REAL...hahaha
Baru la bersemangat Lady nak start balik utk catch up dgn kawan2,,,, tapi skrg ni dh macam2 "offer" kat dlm FV ni.

xreti sgt la Lady nk kendali lagi ladang ni skrg.
Naik pening gak kepala Lady nk amik port. Mana
idaknye, sbb dh lama tinggalkan ladang & ternakan!
busy dgn bizness mana ada masa nk berladang!

Skrg ni, Lady join balik ladang ni pn sementara je kot... sementara rajin...sementara ada mood nk sambung balik berladang ni...!!
La la la La la la
......................

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]