WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, March 10, 2011

Weiiii....Aku Dah Bosan~~!!!!

Weiii!! ko apa hal? ttiba nk angin puting beliung?? In the first place - apa hal lak ko nk sentap dgn aku?
sedangkan ko tu yg buat org lain sentap dgn ko? ttiba plak nk hangin dgn aku????!!!! Yg best part nye - ko leh hampuk aku plak! konon aku dok canang pasal ko kat kawan2 fb ko? weeiiii... ko ingat aku ni mcam ko ke? yg suka dok canang crite org, buruk org, semua salah org... ???

WHO THE HELL U THINK U R?? hero filem tamil yg jdi VVIP skrg tu ke? ko ingat ko tu artis glamor terlampau yg buat VCD sendiri tu ke??  Ko ingat ko tu hebat sgt? Baik sgt ke perangai...? sampai boleh main serkap jarang nk hampuk kepala aku...? mcm ko tu BAGUS bangat!! Dasar....

Yg Xleh tahan tu...siap nk nasihat aku lagi !! plsss laaa....:p Klu setakat jantan xde hasil mcm ko, tak perlu la nk gertak2 aku....Stakat ko tu yg penuh dgn dosa! Ada affair sana sini. xkira anak org, xkira bini org
semua ko sapu....xpayah la nk nasihat kan aku!! Malu la weeiiii.....dgn mulut yg sibuk dok canang sana sini...pasal org itu, org ini sedangkan diri sendiri pn xbetul!! Dok buat keje ngutuk lagi. Nyundal dgn bini org!!!dgn bini kawan sendri plak tu...SENDIRI MAU INGAT..sape diri sendiri dlu..sblum nk cari buruk org...dik nonn..

apa?? Ko ingat muka ko tu dh cukup ENSEM ke? tolong laaaa.... sedar diri. muka dah la pecah rumah, ada hati nk ngaku DUDA TERHANGAT dipasaran... Siap crite kat kawan2, ramai awek FB SYOK kat ko? adussshh.. hahahaha. tahap perah santan btul la ko ni! Tapi aku xkesah ..LANTAK ko laaa apa ko nk perasan! yg penting bagi aku~ itu hidup ko, Itu ko yg sebenar. Xde kene mengena dgn aku!!!


Tapi paling aku terkejut beruk bila aku dgr dari kawan2 ko jgk ..ko canang sana sini...konon aku plak yg syok kat ko??? Waduhhhhh...so desperado nye weeeeiii...!!! ko ingat aku ni kemaruk mcm ko ke? Aku ni dh takde TASTE ke? Dh xde JANTAN lain ke yg aku nk Syok? hahahahaha...Lawak tul... aku dgr pn rasa loya
ko ingat ko DAH TERLALU HEBAT ke?

HELLOOO... aku x bodoh lagi desperado nk syok dgn ko? Dah terang2 ...kaki ppuan! kaki main bini org! kaki ayat betina! kaki kencing tunang!! Tu blum ckp pasal duit lagi? Klu stakat pakai kereta cabuk atas duit org lain, ko ingat aku heran ke? hahaha..ade akai kaaa nk ngata aku syok kat dia...hahahaha Ape? aku ni bengong ke apa ? tak tau nk nilai org LELAKI keparat mcm ni ke nk jatuh hati? hahaha Weiii...Agak2 la klu nk naikkan rating ko kat kwn2 ko...

Dah habis puas ko buruk kan aku. Xnak ngaku! Burukkan bizness aku! Buat bodoh! Tapi bila kena atas batang hidung sendiri pandai plak nk backfire org! Well...mmg padan dgn muka ko. What u give, u get back !! Klu dh dasar jantan mulut puaka mmg mcm ni laa..Ngalah pondan2 kat belakang mati je. tapi ko lagi hebat dari mrk tu sibuk dok canang sana sini...buruk2kan bisness aku!!! sedangkan ko gak yg dok membeli barangan dari Blog aku!! Ko gak ler yg berulang kali membeli...bukan sekali ..xde pn serik!!!


LOOK! klu pn aku dpt tau, ko taruk pasir kt periuk nasi aku, aku tak de la sampai nk canang buruk ko kat smua kawan2 ko. Sedangkan aku cuma kenal sorg je kwan ko. Tu pn customer aku! Ade ke aku burukkan bizness ko mcm ko burukkan bizness aku??

Aku masih percaya dgn ALLAH. Sbb bukan ko yg tentukan rezeki aku! Aku & berkat ALLAH swt. Lagipun bila aku dgr smua fitnah ko..ade aku angin? ade aku serang ko? ade aku cari ko? ade aku nk tanya ...nk semuka betul ke ko canang sana sini ...???

HELLO...aku bukan mcm ko k. jgn samakan aku dgn tahap ko. buat apa aku nk melenting dgn mulut puaka ko tu? Sebenarnya aku diamkan aje sbb aku dh bosan! sbb tu aku buat bodoh je sbb selain dr kata fitnah ko pasal aku pasal bizness aku, bertambah2 rezeki aku...so buat apa aku nk mengoyan?

Lain la ko, ttiba je, cari pasal dgn aku. Alkisahnya org dh x caya kan dia bukan sbb mulut org lain tapi sbb perangai dia je..haaaaa hambek ko! burukkan kan lagi bizness lepas tu ade hati nk gertak aku..~ ingat aku xtau ko burukkan aku? Tembelang ko dah pecah!

skrg ko rasa laaa.... klu ko xnak org burukkan diri ko, in the first place jgn sekali ko buruk2 org lain maupn bizness org demi kepentingan ko... sbb satu hari org lain akan aibkan ko lgi teruk! JANGAN NAMPAK BURUK ORANG JER! BURUK DIRI SENDIRI SIMPAN DALAM SELUAR!!

eeeeeeee...Aku dh bosan melayan DUDA berlagak SUCI ni...!! 
:P~~ nk muntah aku..!!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]