WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, October 9, 2014

Adventure dengan AirAsia

Sebab dah lama tak wat entry.. 
so godek sana godek sini.. terjumpa entry yang tak terPost ni..

Actually , all the photos my son yang snap 
with the "tak berapa nak canggih HP mak dia"...
so do excuse him k... (0r excuse my cheap HP )
CER TEKA ...cer teka... Kat mana ni??
Dah sah..sah kat airport kannn.. Well, actually this
 photos was taken by him sekadar mengisi masa terluang
walaupun dia lebih cenderung dgn gambar MU players..

TAK SALAH LAGI.... KLIA2 - masa ni kami nak ke Labuan
somewhere bulan puasa aritu.. waiting to board...Excited!!
sbb.. that was his first trip to Sabah. 
Frankly, he was a bit bored. Menunggu di balai berlepas
yang mana tak terlepas-lepaskan kami petang tu..
Dah la masa tu, bulan puasa. Tak boleh nk merayau sgt! 
THE BEST TIME TO TAKE A NAP :
Sehingga dia pun dapat lelapkan
mata..memandangkan cuaca diluar
masih hujan.. 
Walaupun waktu berlepas dah berlalu, 
kami masih menanti...
Alkisahnya -  the flight to LABUAN
delayed 3 hours plus sebab cuaca buruk di KLIA..
Setelah 2 waktu solat, dapat kami langsaikan di sana,
Maka jam 6ptg baru k/terbang dapat mendarat..
Terpaksa lah berBuka Puasa dlm flight.  
Setelah menunggu dan menunggu...
dari masa yang sepatutnya kami berlepas (3ptg), 
akhirnya kelibat kapalterbang yang di nanti, tiba. 
Kembali excited~!! ...

FINALLY, we are on board ....
LABUAN, aku datang !!

*Kalau ada yg belum baca ADVENTURE KAMI .. jemput lah yer... Click! Click! away....^-^

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]