WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, January 6, 2014

Cute things with wedding

Wedding! Sekarang ni bila brada dimajlis... Teruja sangat. Bukan sebab nak tengok seri pengantin aja. Tpi dapat rasa excited pada aturhias dan detail nya sekali. Tak perlu lah nak cakap apa. Rata rata, si pengantin dan bakal pengantin punyai idea meraikannya mengikut trend masa kini. Walaupun seSimple mana pasti nak kan majlis tersebut tetap meriah. Setidak tidaknya menjadi tetamu selesa...

Bak kata, "This is the time" kita nak buat kerja nikah kahwin dan kenduri nya ... Bukan tiap2 bulan pun. Sekali seumur hidup. Maka all out ikut kemampuan. Nak pastikan kemeriahan nya tetap ada. Tetap dirai berdasarkan cara orang sekarang...

Dengan konsep, tema, aturcara majlis yang menarik sudah tentu mampu menjadikan majlis itu memorable, yer tak. Tapi apa yang perlu kita elak semasa mrancang majlis kita tu - Jangan berlebih2 atau pembaziran. Ala kadar sudah! Sederhana la maksud MakLady.

Janji majlis nampak meriah. Akhirnya sempurna. Janji majlis  diusahakan itu ada keberkatan dari Allah swt. Itu lagi penting. Betul x?

Oh yes...lupa plak. Janji deco dia simple tapi sweet... Macam mini booth yg dihias dgn deco yg menarik. Contoh mcm deco yang disediakan oleh pengantin baru, blogger Yana Yassin di majlis perkahwinannya baru baru ni.

Cer tengok!! Cer intai... So Sweet kan..? Persembahannya Menarik hati MakLady lalu, tanpa lepaskan peluang mencatit sesuatu di Guess Book.

Untuk kedua mempelai ni.. Tahniah!! MakLady doakan kalian setia kasih hingga ke hujung nyawa...

*oposss.. macam tajuk drama pulak daaa.. * hehe
Take care semua. Muahhxx

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]