WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, January 9, 2014

Flu, Flu, go away !!

Setibanya MakLady ke Labuan.. Bru MakLady sedar yang ML tak datang seorang. I brought along en Flu skali... Adussshh..spoil mood nak bercuti gini...uhuhu Mungkin faktor bertukar cuaca kot.. Hehe

Anyway, ade hikmahnya flu ni.. Dia bawa virus tpi terkawal ni, di saat MakLady temankan anak menantu di sini. Tak lah boleh kemana mana pun... Tak la rasa sangat. See... Allah Maha Mengetahui .. Love U Allah :)

Meaning I should stay home dgn family kat sini. Not feeling bored sangat coz busy with my darling Flu ni.. Tul x :)) 

Kedua, dapat berehat cukup dan selain itu jugak flu ni datang sbb nak bawa keluar segala toksid atau elemen yg tak diperlukan dlm salur tekak, hidung dan paru2...Sape kata bila dapat Flu ni U feel Bad. Cuma take it possitively :) ..

So dont worry. MakLady dah ready dgn ubat ubatan... Btw, saranan kawan MakLady supaya minum lemon juz suam dicampur madu mmg mujarab. InsyaAllah my FLU will go away soon...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]