WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, April 4, 2013

Parlimen Dibubarkan...

Assalamualaikum
Wahai rakyat jelata negaraku
Malaysia! Selamat Pagi...smuanya!
Ewahhh...berpatriotik la plak MakLady pepagi ni..
Bukan apa...
cuma bersemangat bila dapat tahu semalam yang Parlimen telah digubarkan seluruh Malaysia - secara berperingkat di seluruh negara!
Hurreyy...xlama lagi kita nak keluar mengundi dah!! x lama lagi perang poster dan berkempen di kalangan parti akan bermula...
Ini juga brmakna ramai la rakyat yg akan mendapat rezeki tambahan; pasang sepanduk, kain rentang, poster. Ada la nnti yg jadi jurucakap kurang rasmi parti, jadi penggalak kempen dan xkurang jugak, turut serta jdi mata dan telinga pihak lawan...adussshhh macam macam ada...
Malah dalam seminggu dua nanti, demam PU13 akan berjangkit antara adik, abang, kakak, pakcik, makcik, tokWan, tokNek, pakWan, makWan, atok, opah...semua bersemangat untuk sama sama meriahkan suasana minggu Penamaan Calun dan turut berkempen ikut parti yg dipilih..secara terang maupun sekadar berkempen sesama sendiri.. huhu
Apa apa pn, MakLady harap tiada perkara negatif berkaitan akan timbul semasa maupun ketika musim mengundi ni berlangsung...
Kepada SEMUA, yg layak mengundi...sila la ngundi dgn bijaksana. Jom laksanakan tanggungjawap kita pada negara, bangsa dan generasi kita yang akan datang.
Kepada pihak yg aktif berkempen nanti, jangan Over Doing tau...Berkempen dgn Sihat, k. Good Luck to ALL ! MakLady sokong dgn memangkah undi utk Anda ;-) . . . Ingat! Undi Kita Adalah Rahsia !
** gambar skadar hiasan : Lihatlah, kekawan! Bersemangat sungguh kawan kita ni berkempen. Wlupn Parlimen baru digubarkan...kibar tetap kibar... :-) Terimakasih & kredit photo kpd sahabat whatsApp, Baddie yg mengirimkan gambar ni semalam during his lunch break...**

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]