WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, April 2, 2013

Lunch Pizza & Spagetti @ Vivo

Assalamualaikum. Salam Selasa
Rakan Blogger dan semua pembaca setia BDL..
Dah sarapan ke ni? Bz! bz! Pepagi ni biasa..tpi jgn lupa amik sarapan dlu .. Nanti xde tenaga nk wat kerja... o_O hehe
Haa brckp pasal tenaga, semalam masa MakLady ada kat Aeon Bandaraya Melaka, stelah segala tenaga hilang (rasa suspen and ngeri) tonton wayang... berehat santai di Vivo..
Sebuah restoran makanan eropah yg Cik Jejar suggest! Seperti biasa, kalau dah masuk restoran ala italiano ni, rugi la klu tak order pizza dan spagetti, ye tak!
Yum yum... tengok je dh terliur. Inikan plak MakLady merasa...  mmg sedap, mmg super delicious!! Xcaya, try sendiri. Xsalah MakLady kat KL pn ada outlet Vivo ni. Cuba cari kat Curve Damansara...
Tenaga dh terisi ... apa kata kita teruskan dgn tugasan plak! Selamat Bertugas. Selamat Menjalani Tanggungjawab kalian. Kita jumpa di entry akan datang. Take care! ;-)
*we had pizza Chicken BBQ & Spagetti NZ Mussel and Prawn, together + Peppermint Tea"

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]