WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, April 1, 2013

White House Kena Serang.

Assalamualaikum kekawan smua.
Dah lama x online! Sejak busy dengan my kiddo minggu lepas. Almaklum lah.. school short break.
Ahad gi antar ke asrama smula. Then, alang alang dh brjalan jauh ni apa kata terus kita ke Melaka..
Bukan stakat cuci mata dan minta, seronok gak dtg Melaka kali ni. Dapat lepak umah sewa Cik Jejar. Tambah plak hari ni, MakLady dapat layan diri berhibur dgn menonton kat GSC Aeon Bandaraya, sambil menunggu Cik Jejar abis kelas...
So, off to see, a full action movie - Olympus Has Fallen.. hmmm MakLady enjoy sangat2 walaupun tengok sorang2.. Xrugi Uolz.. pergi la tengok. Tpi kpd mereka yg fobia dgn aksi ngeri, please aware. Banyak tau, aksi tembak menembak, bom sana sini, bunuh dan aksi kejam yg dtayangkan. Walaupn ada juga scene yg dipotong . . .
Namun, ia mengingatkn MakLady tentang Lahad Datu plak tetiba kenn... alahai! minta simpang malaikat benda berlaku ke atas kita... Aminn..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]