WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, February 10, 2013

Terharu bila ada Follower setia

Salam Sejahtera

Walaupun
Terharu bila hasil kita dihargai walaupun oleh segelintir followers. Walaupun tak ramai pengikut blog MakLady klu dibandingkan dengan mereka (bloggers) yang kreatif di luar sana. MakLady jauh lebih ketinggalan dlm hal ni. Tpi semua tu tidak mematahkan semangat utk rasa teruja - utk jadikan blog ini dikenali kpd org di luar sana. Tak kira la kat mana pun dorg brada. 

Paling seronok bila dapat berkongsi pengalaman. Dapat berinteraksi dengan kawan2 blogger yang lain. Klu ikutkan blog Mak Lady ni mmg tak femes pun. Suam suam kuku pn tak berani nak ngaku. Tapi itu lah hakikatnya, bila berada dikalangan para bloggers yg terdahulu dan yang hebat2 rating mrk. Memang tak tercapai minda pd Mak Lady nak duduk sama rendah berdiri sama tinggi dengan mereka. Namun sedikit pun Mak Lady tak rasa gentar sebab dengan adanya mereka ni, MakLady dapat belajar ilmu yg harus utk majukan diri dan blog. Tak rugi pun blajar ilmu walaupun dalam seUsia Mak Lady ni....

Tak kira sapa pun. Samada yang MakLady kenal dlm alam maya aje maupun yang dah kenal Face to Face. Semua dorg ni, MakLady tak pernah lupa. (walaupun memori MakLady ni lembab klu bab2 nk ingat nama- tak tau la kenapa?. Faktor umur sebenarnya tu...huhu ) .....

Syukur lah Mak Lady ketemu dengan mereka yg tak lokek ilmu. Ketika mula berjinak jinak dlm dunia penulisan blog, MakLady sendiri tak pandai sangat pasal komputer. Buta IT - namun dengan bantuan dan tunjukajar . Sedikit sebanyak Blog ni, dah ada kawan2 yang sudi berkunjung. Yang paling terharu, bila ada follower dari zaman blog terdahulu pun turut sama FOLLOW BlogDearLady ni... Alhamdulillah... Terima Kasih tak terhingga ~ 
Salah sorg blogger nurmala@Nur_Rosalinda yang masih
 setia follow blog MakLady
(dari zaman "MyDearLady")
Now my blog, in her coming 3th year around....still going! hopefully dapat lebih bnyk sokongan. Bukan utk jadi mcm blogger yg TOP meleTOP tu, cukup sekadar mampu kongsi sama penulisan kita - klu kita luah bakat (writing), org tak baca maupun tengok atau nilai ~ baik simpan je dalam kotak then tunggu dia reput dek zaman... Sekurang2nya, BlogDearLady ni, melahirkan tulisan dari ikhlas hati insan yang bergelar wanita, anak, mak, kawan dan teman blogger!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]