WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, February 11, 2013

Fizz Fairuz Bertunang ! Tahniah

Salam Semua...
Sambil Bercuti cuti Malaysia ;)

Sambil bercuti - sempat juga belek2 FB...
Alangkah Terkedu MakLady bila baca kat status rakan FB MakLady - tajuk dia berbunyi begini :
Bila sepupu bertunang dengan artis

Alkisahnya - 
Sepupu kpd rakan FB maklady telah pun mengikat tali pertunangan dengan seorang artis lelaki....
Majlis dilangsungkan di Kuantan, Pahang. 

Sambil belek gambar kat situ, terpinga jugak la MakLady....
Mungkin kabur mata MakLady atau tersalah teka -
Masih membelek wajah gadis disunting artis ni .... 
rasanya tak penah plak MakLady kenal....
tapi artis tu memang tak salah dah....

yang dimaksudkan adalah Fizz Fairuz
Yerr... pelakun yang femes satu masa dulu bila dia berlakun dalam
NUR KASIH disamping Tiz Zakiah & Remy Ishak

Kini Fizz sudah pun bergelar tunangan orang , TAHNIAH !
Moga jodoh sampai ke jinjang pelamin dan hingga hujung nyawa.....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]