WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, December 12, 2012

"GIVEAWAY FREE DOMAIN FOR ALL PARTICIPANTS :D

ASSALAMUALAIKUM

Masa MakLady BlogWalking jap tadi ~ First time terjumpa blog si ayu manis ni. 
Hmmm anak sapa la yg comel lagi bertahilalat manis diatas bibir ni??
Sweet & ayu ~  blogger "the ladywarrior"....

Frankly, ML x kenal sangat pemilik blog ni tapi tertarik untuk
join GA beliau yg menyediakn hadiah berupa 
FREE DOMAIN...worth RM120

Waaaaaahhhh.. hebatnya~! Sapa X nak ? 
ML pn nak gak cuba...
Let's follow and add 
utk layakkan diri dlm GA yg superb duper ni....

Nurmujahidah

seperti biasa setiap GA ada syarat2 dia...
but FIRST korg kenalah singgah entry dengan KLIK SINI dulu...

LEPAS tu baru la ikut 4 lagi arahan ini :~

1.    Boleh Pilih utk FOLLOW blog (DONE), ADD facebook, FOLLOW twitter 
atau google+ si tuan punya blog ni. (kalau xnak follow pun xpe~!)

Yang penting:
2.    Buat ENTRY GIVEAWAY (DONE) & LINK FACEBOOK (DONE)
dan letak kat comment ENTRY GA FREE DOMAIN. (DONE)

3.    Korg kena join GROUP GIVEAWAY FOR ALL PARTICIPANTS(DONE)
Hanya facebook peserta yang diletakkan di bahagian komen sekali dengan link entry dibenarkan join group ini.

4.    Follow BLOG JIWAROSAK(DONE)
Like fan page BLOG JIWAROSAK(DONE)

OK, Bile semua aturan SELESAI dilaksanakan, tunggu arahan seterusnya. 
Sementara tu, rajin-rajin jari utk semak info dan Senarai peserta.

INGAT:   tutup pada pukul 8 pagi pada 16 Disember 2012.

Masih tak terlambat lagi. Jom join MakLady dlm GA yg menarik ni...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]