WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, December 12, 2012

12 - 12 - 12

Salam Sejahtera
Terimakasih daun keladi
masih sudi menjengah ke blog
MakLady...

Assalamualaikum
Moga Hari ni lebih sempurna dan bahgia
sebab nya ......

TODAY
12 - DEC - 12

Tarikh Istimewa
berakhir pada tahun ini...

Saban tahun sebelum tibanya tarikh CANTIK ni,
 ML dah mula memasang angan2...
ingin mengabadikan tarikh ni dgn peristiwa menarik dlm hidup ML
(kira one of my wish list tiap tahun..hehe).

Yezzaaa ...since 1/1/2001 lagi ~ tak penah putus asa Uolz
Alkisah nya? ML mmg suka nombor cantik...
so kira cantik per..klu ada tarikh 1/1/1, 2/2/2, 3/3/3....and so on..
ada dalam hidup kita... korg pn sure ada yg amik tarikh2 ni buat something
or event yg akan dikenang sampai bila bila....hmm what do u think? ;))

Yang Kelakar nya, tiap tahun jugak laaa angan2 ML tinggal angan sahaja. 
( "cian kan"..hehehe biarlah org nk kata apa apa pun - ML x amik port!!)

Ha ha ha..
SAMA je dgn tarikh arini. Nothing special will happened. 
Tunggu punya tunggu ~! serupa itu cerita P Ramlee laaaa...
tak de apa2 pn yg istimewa pasal tarikh keramat ni.

Bila laaaa...ML dapat sambut kehadiran tarikh yang mcm ni lagi
hmm hmmm hmmmm

Tetiba... handphone MakLady berdering tepat kul 12:12
waaaaa...lengkap la hidup MakLady skrg...

pada hari ini 
12/12/12
jam 
12:12

Mak Lady dapat berita yang HAPPENING~!! 
Berita yang TerHangat , Berita yang Panas..
TerNyata tarikh istimewa ini, tetap menjadi PuJaan Hati Ku..
tunggguuuu..... X perlu kata apa apa
kita senyum aja dlu, .

Berita apa yg akan diberitahu 
Jeng~ Jeng~ Jeng

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]