WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, July 2, 2012

KEPUTUSAN : Award Terjah MakLady

Debaran Kian Memuncak ~!

**Terlebih dlu, maklady mohon maaf jika ada salah silap terasa hati maupn tak puas hati dgn keputusan ni. Seperti yg Maklady cakap awal2 lagi bahawa ini adalah AWARD maklady. Bukan AWARD sape2...jdi keputusan diambil mengikut penilaian peribadi Maklady sendiri.[Kecuali pemenang utama - mengikut rekod yg telah sediaada.] Keputusan MakLady tiada talian hayat, tiada tanya kawan, semua MUKTAMAD!!**


TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!
kepada semua pemenang.


PEMENANG TANPA BERTANDING.....
[dah macam calon pilihanraya la plakk...hehehe]
"Award Idola MakLady"
www.mialiana.com
www.makdara.com

Chinta Hati
PEMENANG UTAMA
AWARD TERJAH MAKLADY

- blogger paling kerap Terjah Blog MakLady-
mengikut rekod rasmi  #trafficsourcesstats @ My Dear Lady
- disamping entry yang memenuhi syarat dan kreatif
*Hadiah sudah ada - cuma tuan yg berhak blum dtg claim :)*

AWARD KREATIF MAKLADY
Syaneis La'vera
[setiap detik indah]
*Hadiah sudah ada - cuma tuan yg berhak blum dtg claim :)..*

AWARD FOLLOW ME MAKLADY
Lydsunshine
[::::Dari Bintang:::]
*Hadiah sudah ada - cuma tuan yg berhak blum dtg claim :)..*

HOOORAAAAYYYY!!!
*Kepada semua pemenang diminta mengirimkan nama penuh, alamat, no utk dihubungi ke alamat email : ladyniza65@hotmail.com  [ Jangan lupa sertakan sekali wang upah Maklady nak ke pejabat pos... ha ha ha.. ehhh.tak! tak! Maklady gurau2 aje. ]

*Kepada kawan2 blogger yang menyokong & FOLLOW blog MakLady yg tak seberapa ni....TQ so very much. MakLady hargai setiap kunjungan. Nanti MakLady berbalas kunjungan yerrr... 
*Yang Baik dari ALLAH s.w.t. dan yang kurang tu, dari MakLady sendiri*


My Dear Lady, blog baru, Salah silap maafkan kami,
Minta diri  undur dulu, Esok lusa Terjah lagi...:))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]