WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, January 12, 2013

SMTK : 1st Ladies Nite Out 2013

Assalamualaikum...

Weekend Datang Lagi ~ Sebelum kita busy dengan aktiviti weekend yg bakal menjengah ...
apa kata Maklady kongsi saat indah dan mesra bersama bekas rakan2 sekolah
Maklady - with our  lastest "Ladies Nite Out" ...

Acara kali ni, tak dirancang awal pun. Kira UP JADI! 
Resamnya kalu rancang ~ jarang nak jadi...

Memandangkan ada yg dah resah - lama tak get2gether
maka MakLady pun dengan selamber je, 
suggest jumpa malam Rabu lepas.

Nak tau apa MakLady wat ~
Dengan konfiden nya, wat invitation kat FB, 
ajak kawan2 MakLady JUMPA dan bersantai mesra - 
kat Restoran Syed Bistro near Taman Permata ...
keEsokkan Malam nya...

Tak disangka, ada yg respon. Almaklumlah - dah lama tak G2G sama..
walaupun ramai tak dapat datang, atas sebab musabab yg telah pun diketahui...
Ada juga yang bising ` NAPE WAT WEEKDAYS"....
Nape tak wat weekends or end of the month...??

Alahaiiii...susah tau nak kumpul semua org dlm satu masa.
As what i mentioned earlier, acara ni acara spontan je...
(ingat lawak je ada spontan ke?..plan pn ada tau..:p)

Tambah plak, Dah lama kami tak HangOut so, bila ade permintaan
 dan ada yg FREE serta dapat hadirkan diri... wat je laaaaa

(SORRY ladies, bukan xnak wat weekends - 
takut RAMAI lagi yg ade plan sendiri wt family and so on...)
Klu nk tau. kami ni mmg stay dekat2... tapi jarang sangat dapat jumpa~!!
ALMAKLUMLAH... 
MakLady dengan kwn2 bukan muda belia lagi masing2 ada komitmen, 
tapi DEMI SAHABAT - we make a point that we will meet each other,
 atleast ONCE a month. Untuk mengeratkan siratulrahim sesama kami.

Alhamdulillah - baru2 ni, 
MakLady bersama rakan sekolah
masih berhubung dan kerap bertemu

INSYAALLAH - akan ada lagi
pertemuan susulan dgn yg lain ;)
Anyway thanks to ALL the ladies yg datang. Tkasih juga utk sang suami yg mengizinkan akak2 ni bertemu. Ada jugak yang bawa anak2 utk temankan mak... ;) Sporting kan mereka!! Bagi yg solo molo tak perlu la minta izin kot.;)) tul tak, Che Kiah? ( opppsss wajah akak CheKiah kita ni takde plak dlm gambar...alkisahnya beliau pemalu org nya..huhu) But dont worry, be happy! walaupn last minute plan ~ our LNO tetap meriah~!! 

Acara Malam tu ..chitchat, Ngeteh! chitchat, makan! chitchat, gelak... terutama bila sessi "kenang kesah lama"..hahaha - kenangan mengusik jiwa. Juz imagine, wlupn dah makan usia tapi kami tetap macam dulu - 
Most of ALL - we really had a great time. Happy sangat malam tu dapat berkumpul lagi. Selalu "jumpa & chat"  kat FB je..Tapi malam tu, suasana menjadi lebih Riuh Uolz.  I wish ramai lagi yg dpt hadir, Baru havoc!

Apa idaknya, walaupn hanya 7org ni - dah cukup " HAPPENING" especially gelagat kami berbicara Topik : 
mcmne nak "maintain" keayuan di ambang senja ni...haha haha haha -xleh belah nya topik. Jgn salah faham. Bukan guna benda2 terlarang atau apa - cuma perbualan berkisar tentang penggunaan ramuan ASLI lagi SUCI. Tambah menggamat suasana dengan pengkongsian RAHSIA kecantikan yg menjadi rebutan...Ha Ha Ha.. Bila ingat balik pasal malam tu, Actually bukan apa sangat lucu nya cuma kami ni klu dah berjumpa pasti ada saja cerita/topik yg nk dijadikan bahan gelak - gamatkan suasana. Kemesraan tetap ada...

Tak sedar masa berlalu - rasa mcm SEMALAM kami masih di Tingkatan 2/3...
waktu sudah berlalu tapi Kami Tetap Kami :) Hidup SMTK'81!!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]