WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, January 21, 2013

SePetang Bersama Mak Dara

Photo: morning uolsssssssss hehehe buat apa tu kak girllllllll.. haaa ini invitation for youuuuuuuuuu jangan lupa janji temua kita ahad ni no hehehe

Assalamaualaikum

Maaf Terlewat sikit utk entry ni..
tapi rasanya masih tak terlewat utk ucap 
Selamat Ulangtahun Blog Mak Dara..
2 Tahun bukan masa yg singkat -
macam2 dah lalui. Kini utk raikan plak...

Sebab tu, pada Ahad lalu, majlis diadakan
Sempena ulangtahun ke 2 Blog kesayangan Mak Dara 
Majlis petang tu, pun utk raikan birthday yang ke 
20 + 16 tahun~!! Kira 2 in 1....

Meriah Sangat Majlis tu Uolz
Tema : Putih dan Jeans
So casual kennn :) Santai aje...

By the way: Mak Lady ucapkan 
HAPPY BIRTHDAY Ida ;))
moga panjang umur dimurahkan REZEKI
serta segala kebaikan berpanjangan buat 
KeZeN Kesayangan MakLady ni...

Ok.. klu tengok pada Invitation Card di atas ni,
event ni pun dah berlalu bebarapa hari lalu,
tapi masih segar di ingatan MakLady....

Ramai bloggers yg hadir ... rata2 MakLady
tak kenal sangat. Ada sorang dua je yg MakLady
penah jumpa kat event lain sbelum ni. 

Nak Cerita panjang pasal EVENT Mak Dara ni
rasanya baik Uolz tengok saja entry dan gambar2
yang Mak Dara sediakan...Akhir sekali kami 
sempat bergambar sebelum majlis selesai...
Photo: terima kasih semuaaaaaaaaaaaaaaaaa kerana sudi dtg ke majls mak dara sebentar tadi.. uols memang terbaekkkkkk... Mak Dara ingin mohon maaf jika ada terkurang dan kesilapan Mak Dara semasa berlangsungnya majlis sebentar tadi diharapkan anda tak serik serik untuk bertemu mak dara lagi ya... thank you semuaaaaaaaaaaaaaaa

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]