WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, January 26, 2013

Raja Azmi Nak Nikah Dengan Gitaris Muda

Wowwww.....Terkedu bila baca berita ni...
Raja Azmi 'dihimpit' VIP

Sape tak kenal RAJA AZMI, 54 tahun - Penerbit & pengarah wanita yang BERANI...
Kontroversi demi kontroversi dicetuskan di masa lalu. MUNGKINKAH berita ini akan mengundang satu lagi kontroversi? MakLady harap cukup sampai di sini.... sebab tak lama lagi Kak Raja Azmi kita ni, sudah pun sepakat untuk mengakhiri zaman janda nya dengan seorang anak muda - 27 years her junior!

WOWWW...double WOWWW...
Tabik spring !!! sebabnya dikhabarkan, beliau bakal bertemu jodoh dengan guitaris muda, Hafiz 27 tahun, yang baru sebulan dikenali ketika berkunjung ke sebuah hotel di ibu negara - dimana guitaris itu merupakan penghibur di sana. Khabarnya lagi , majlis bakal berlangsung dalam tahun ni jugak!! Tahniah ~! Moga berkekalan hendaknya. Marilah kita doakan yang terbaik untuk bekas isteri kepada Jailani Sidek ni....

Pasti ramai yang masih ingat tentang titik hitam yang berlaku dalam hidup Raja Azmi dlu. Namun apa yg bakal berlaku dalam masa terdekat ini, diharap mampu menutup segala kontroversi. Harap2 berita ini tidak dilabelkan sebagai HANGAT hangat taik ayam belaka. Berikutan story mory tentang kisah cinta beliau selepas berpisah dengan suami. Sejurus itu, beliau sendiri pun penah dikatakan rapat dengan VIP. MakLady pn penah terbaca dalam blog dan internet mengenai kisah "cinta" yang hinggap di hati wanita gigih ini. Setelah berpisah dengan bekas suami makin laris... kini kisah terbaru ni lebih hebat dari cerita2 beliau sebelum ini.

MakLady pun tak berani nak komen apa2. Ini soal HATI. Cuma diharapkan CINTA beliau kali ni, biarlah menjadi.... Almaklum lah dalam usia senja begini kalau mampu untuk memikat jejaka double your age bukan satu situasi yang lazim. Tapi kita jangan lupa - JODOH kita adalah RAHSIA ALLAH. Tak siapa yang mampu menghalang jika ianya ditakdirkanNya...Tak siapa yang tahu....

Whoever he is - diharap IKHLAS demi ALLAH ingin memperisterikan wanita seusia ibunya. But well... segalanya tak mustahil kerana usia bukan penghalang utk bercinta dan berkahwin.....

From the Desk of MakLady : Teringat akan jodoh seorang nenek berusia 108 bernikah dengan suami yang 78 tahun lebih muda dari beliau sendiri...
Renung2 kan laaahhh...
..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]