WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, August 1, 2012

sampai juga akhirnya

Assalamualaikum teman bloggers...
Salam Sejahtera Selalu.


Harap dibulan Ramadhan yg mulia ni semua beroleh kebahgiaan yg berterusan hendaknya.
Bahgia dgn hadirnya bulan yg penuh dgn rahmat dan berkat ni.
Bulan rezeki bagi mereka yg menafaatkan nya... insyaALLAH..


Alhamdulillah juga sebab bulan ni adalah bulan memberi dan menerima ....
Masing2 mempunyai hikmah tersendiri. Begitu simbolik pada entry kali ni....


Sejak bulan lepas lagi ML amat sibuk menunaikan janji ML terhadap pemenang Award Terjah MakLady, utk kirim hadiah2 yg mereka menang. Syukur segala nya telah selesai dan pemenang dia pn dah dketahui. Cuma hadiah kpd pemenang Utama saja baru minggu ni dpt disampaikan melalui PosLaju.


Setelah selesai penghantaran terasa Legaaaaaaaa sangat2. Sehari selepas itu, baru hadiah tadi dterima oleh tuan2 yg layak menerima. Terlebih dulu ML ingin memohon maaf atas kelewatan yg berlaku.


Kpd Chintahati81,  terimakasih atas entry mengenai "award" yg awak menang melalui GA Award Terjah !


entry dari chintahati81.blogspot.com


Seorang lagi pemenang Puan "lydsunshine" pn dah terima hadiah dia melalui poslaju seawal Isnin lalu. MakLady berSyukur. Sampai juga hadiah perfume utk Lyd. Mungkin sbb dlm entri beliau pasal Award ML lalu ada sebut, "  Ya Allah, mintak-mintaklah saya dapat tempat pertama dan menang perfume Lanvin atau D&G Light Blue atau Gucci Envy Me atau Salvatore Ferragamo. "


Nah...inilah dia org kata, rajin berdoa, insyaALLAH ditunaikan ALLAH s.w.t... alaupn tak berjaya dpt hadiah utama tapi tetap dapat perfume jgk. Berkat doa dlm entry la kot. Atau rezeki "baby" Lyd la tu... kennn... ML baru je baca email beliau pagi tadi yg berbunyi, " Dah dapat dah mak lady :). Terima kasih banyak2. Yey! sukanya saya dapat perfume. CK lagi. Free lagi. Nanti buat la contest lagi. Kekeke. Terima kasih sekali lagi ye.." 


Sama2 Lydsunshine...glad u like it. Sronok wat GA ...ingat nk wat lagi! So cer bagi idea skit mcm ner nk create GA yg gempaqqq..!!Mana tau ni ada REZEKI lebih boleh menang hadiah lagi.... ;)) 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]