WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, August 1, 2012

Sweet couple doodle



Boring2 buang masa tak tau nk wat apa ni? ML nak blogwalking lah...

Sperti biase, klu ade blog yg menarik ML follow. Klu ada cerita menarik ML baca. Klu ada doodle yg boleh dikongsi, ML share..!! Sharing Is Caring kata pemilik lukisan comey ni.. (doodle) by Hafizzi Aziz. So Sweet doodle kapel dgn pakaian sedondon (bukan sedondong....hehe) Jom ajak dorg BlogWalking sama....

Sape pn leh amik! Pemilik dia kasi amik TAPI jgn lupa wat entry ringkas. Then, spt selalu bila amik karya org, kena lah kredit kan ke tuantanah yg susah2 wat kan doodle sweet couple ni, sape lagi klu bukan saudara Hafizzi Aziz. Kpd mrk yg nk belajar wat doodle atau yg nk copy doodle yang cute miut ni, bleh la klik kat link yg pemilik blog ni -->> freebies-couple-doodle.

Happy BlogWalking and enjoy tje freebies couple doodle.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]