WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, July 20, 2012

Maaf! Maaf! Maaf!....

Masih Ingat Tak Lagi dengan CONTEST TERJAH MakLady?
 haaaa ...yeeee yeeeerrr.. contest ML yg xsebrapa tu ler...

Alhamdulillah ..segala berjalan dgn baik. Dari contest tu, ML terima kunjungan rakan blogger yg ML tak penah kenal dulu, tpi skrg.... dah jadi rakan blogger yg saling kunjung mengunjung.... terjah menerjah gitew...:))
MakLady suka! suka! suka!

Tapi yg tak suka..... Bile...
ada lagi pemenang contest tersebut yg blum lagi menerima HADIAH... ;( [nama pememang : KLIK SINI]

Nape jadi mcm tu? Salah silap MakLady mohon maaf sbb rasanya dah bnyk kali ML ingatkan agar kirimkan alamat ...utk dikirimkan hadiah tersebut. Macam pemenang utk FAVOURITE BLOG MAKLADY rasanya semua dah terima hadiah masing2.

Terimakasih kpd yg sudi melayangkan email kpd MakLady mengenai hal ini. Ye laa..masing2 sibuk kan dgn tugas. Jadi mungkin terlepas pandang. So klu ada antara rakan blogger yg masih blum terima hadiah - let me know. Klu yg dok kat area KL ni. boleh rasanya kita bersua muka dan boleh terima sendiri by hand! Senang skit. Tempat pilihan : KLCC ...amacam, bleh x?


InsyaALLAH kita akan wat appointment utk kalian datang claim hadiah. Boleh kan?? .. almaklum laa klu nk kirim melalui poslaju takut rosak or pecah ke apa ke?? ;)) 

Kpd Lyd dan Chinta Hati. tkasih atas email. Penyerahan akan ditunaikan dlm masa terdekat. TKASIH

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]