WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, July 20, 2012

What's Your Name In Japanese?

Selamat Pagi Uolz...Salam Jumaat yang Berkat ini....
Salam Sejahtera & Salam Ramadhan.

Uolz tengah wat pe tu? hhhmm mestila tengah baca blog MakLady kan....kan kan !....sebenarnya ML dok BZ kan diri berblogwalking je ni.. Alahaii rajin la plak ppagi lagi dah berjalan2 ke blog kawan2. Terjah blog and say SALAM or Hello or Chakkk!! Tambah klau blog peribadi. Kenalah perihatin tentang kewujudan blog seumpama ni. Terus terang, ML lebih suka baca kehidupan harian org biase daripada baca gossip2 artis @ blog artis. 

Selain itu, ML suka gak blogwalking ke website luar negara. Sbb dorg ni suka bercerita pasal perkara2 yg boleh bantu ML ceduk ilmu. Contohnya wbsite kesihatan, permakanan, kehidupan keluarga, tips dan petua. Tak lupa juga blog riadah & games. Bila baca atau surf wbsite/blog cam ni, terhibur dan rehatkan minda.Takla serious sgt berblogging....ye dokk..:)


Haaa..lepas tu, ML suka share samada kat FB atau pun Twitter. Macam tadi...Tengah MakLady dok blogwalking sambil2 jengah kat Yahoo! - ntah mcm mana tersinggah kat satu website ini. Nak kata LAWAK ada gak bila baca the entry!  Belek punya belek ML tergelak soang2. Betul ke tak, benda ni ML tak tahu la. Sbb ML tak belajar bahasa Jepun. Tpi bila tgk kat Comment, ramai plak yg respon. hmmmm...


ML pn tak ketinggalan...hehehe.. cuba letak nama dgn bahasa yg diberi macam huruf2 rahsia ni Uolz.. ha ha ha...

write Your Name in Japanese and comment with what you get!


MakLady = RiNKAMe TaKaTeFu

Haaaaa..bebelik lidah nk sebut nya... ha ha ha

Apa kata Uolz cuba try plak. Then letak kat COMMENT nama Uolz ..

Sapa tau, bunyi sebutan nama sedap .. (',")
leh wat panggil nama manja plak..... :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]