WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, July 3, 2012

Segmen : Dari Sini Ku Bermula


THIS IS A STICKY POST
sila scroll ke bawah utk entry terkini. TQ


Mari RAMAI2 kita kenangan masa zaman skolah dengan Segmen " Dari Sini Ku Bermula"


Mulai hari ni, apa kata kita imbas kembali masa2 kita mula2 sekolah dulu. Maksud ML masa kita mula2 dihantar oleh ibubapa kita untuk blajar berbagai ilmu...di SEKOLAH RENDAH mana tu yerr??


Dari seorg kanak riang yg tak kenal apa2 .. hingga kpd sorang murid skolah yang dah tahu mengira, mengeja, membaca, melukis dan bermacam-macam ilmu yg kita dapat kat skolah. ML percaya dalam menimba ilmu diskolah korg, pasti ada peristiwa yang berlaku sepanjang korang berskolah dulu. Mesti bnyk benda yg korg nk kongsi kan?


Jadi, apa kata kita sama2 kenang semula sebahagian aktiviti , peristiwa, maupn perkara2 yang korg suka buat masa kat skolah. Sure ada yang leh relate dgn perkara yang korg lakukan nnti.


JOM buat entry terkini utk join  :  Segmen Dari Sini Ku Bermula 
Ceritakan perihal kenangan korg dan klu mahu, bleh letakkan logo lencana skolah sekali. ( macam gambar kat atas tu) Buat entry dan letakkan entry korg di ruang KOMEN entry MakLady kali ni.


TAK TAU APA NK CRITE??....
Alaaa korg cerita je pasal mainan apa yg suka main. Subjek apa yg paling tak suka. Cikgu mana yg paling korg ingat sampai skrg. Apa benda yg korg paling ingat masa sama2 belajar dengan kawan dulu.... Issshhh... bnyk sebenarnya yg korg leh cerita kan ... malah APE SAJA yg korg nk kongsi sama, boleh la korg cerita dlm entry korg tu...


Segmen ni terbuka utk smua. Yg belum follow blog ML sila la FOLLOW. Lepas tu korang letak link korg kat COMMENT entry ni. Nnti kawan2 lain join, dorg leh baca entry korg. PASTI MENARIK!!


kenangan bersama dikenang selamanya...
Jom kita MULA kenang zaman sekolah kita ....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]