WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, July 4, 2012

Nak sangat jumpa...

Aku bersyukur sbb Allah swt, telah menyempurnakan impian aku selama ni.. Rasanya Impian ku tak keterlaluan jika hanya sekadar, nak sangat berjumpa semula dgn rakan2 sekolah ( srk gurney 2 ) *utk baca entry pasal impianku itu, sila klik di sini*

 maupn rakan2 ktika sama2 belajar kat ITM dulu...

Pasti korg tertanya2...apa kes dgn tajuk entry aku kali ini? Hmm..dari apa yg jelas, pertemuan semula, selepas 25tahun mmg ssuatu yg agak luarbiase bagi mrk yg telah berpisah.


Pertemuan dgn dorg ternyata menjdi impian ku selama ini. Sjk kebelakangan ini, hati aku merontak2 utk mencari rakan2 .... Syukurlah ada Facebook! kiranya doaku hampir menjadi kenyataan bila ada gak rakan2 skolah yg dpat aku added as friends. Dpt gak tahu pekembangan mrk... Dpt gak tahu perkembangan mrk bersama keluarga masing2. Trust me, melihat diri mrk di Facebook, sedikit sbnyk terlepas mengimbas kenangan lalu...


Kini, wlupn mrk yg sudah"berubah' secara fizikal tapi imiginasi ku tak lari jauh. Stelah ditatapi wajah mrk tetap serupa. Itulah lazimnya berlaku setelah bertahun masa berlalu...mengubah fizikal dari zaman skolah hingga skrg! hahaha... Apa yg penting, wlupn skrg semua nya sudah berubah tetapi INGATAN & KENANGAN akan tetap tersimpan dlm lipatan kehidupan. Moga kami akan kekal BerSahabat wlpn kini, kami telahpn menjangkau usia "REMAJA TUA" hehehe

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]