WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, July 3, 2012

Awak Suka Balik....?

TeTiba, sipolan ni, bertanya pada ML.

ML terus jawab, "balik mana"? 
ML confius dgn soalan tadi...

"APAM BALIK laaaa......"

"Lerrrr ....ckap laa apam balik! "
senyum sambil terliur dengar je nama
APAM BALIK!!

MESTI LA SUKA - this is one of my Fav kueh...

crispy kat luar dan lembut di dalam.
Dari dulu , kini dan selamanya,
ML mmg suka dgn kueh asas tepung yang 
dibakar atas kuali bulat leper dengan isi penting
- taburan kacang tumbuk. gula dan skrg ada yg taruk...
cream jagung manis...MasyaALLAH sedapnya!!!

My fav APAM BALIK : Giant @ Ampang Point
petang2 cam ni klu minum teh dengan apam balik ....
 Sure Best giler....
Awak plak macamana? Suka Apam Balik?
share la dengan ML -  the best yg u penah rasa...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]