WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, June 13, 2012

Review Terjah Blog: Ini Blog Mimiziouslicious

Tiba2 bila ke blog Mimiziouslicious, terkejut gak lerrr... OMG! ML dpt Review dari Mimiziouslicious. She read my review kat entry BLOGwalking Maklady .

Tak sangka plak, adik mimi sudi bersinggah ke blog aqq : TERIMAKASIH MIMI!!
Terharu lagi bila baca entry Mimi ...yg bercerita pasal MakLady ~

WOW...she remember me ... hurraaayyy \('-")/ riang ria aqq ....
Apa2 pn akak nk ucap terimakasih sgt2 sbb masih ingat pd aqq lebih2 lagi pd blog aqq yg lalu....
[mmg betul blog maklady dh pn bertukar nama atas sbb2 yg hanya mrk2 je yg tau...]

Anyway klu korg nk kenal sape Mimizioulicious ni ...sila la kunjung ke blog beliau dan jgn lupa baca entry yg  dikhabarkan dibaca juga oleh peminat tega dan peminat senyap Mimi yg dah lama bersama blog kesayangan "INI BLOG MIMIZIOUSLICIOUS: ... Syabas Mimi ~!!
Sila jgk baca :

http://nurmimy.blogspot.com/2012/06/untuk-kak-my-lady.html


Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]