WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, June 4, 2012

MakLady TERblogwalking ....

Kenapa Saya TerBlogWalking ke Blog Anda??.
TERblogwalking blog yg MakLady follow sjk dlu, mmg seronok!! Jgn salah Ngerti. Saya bukan Stalker. Saya hanya minat utk singgah ke blog sambil baca entry yg menarik. Klu berkenan Saya Follow..... Seperti yg dijanjikan, MakLady nk kongsi dgn blogger, KENAPA MakLady TERblogwalking dan TERintai2 kat blog mrk ini. Dulu kini & hingga hari ni....  


Seperti yg MakLady janji pada entry " blogwalking - i follow u", here are the blogs' link yg Mak Lady kreditkan kpd tuanpunya blog yg MakLady follow selama ni....


http://nazarku.blogspot.com/ -

nazarku

Blogger pertama MakLady nk singgah adalah Nazarku. Seingat MakLady masa mula2 bukak blog, beliau antara bloggers terawal yg follow my blog. Dari asal blog yg TERPAKSA ditutup tu dulu sampai la blog baru ni.. TERIMAKASIH kerana masih setia...hehehe... Seperti followers yg asalnya followers blog MakLady yg lama, blogger ni sgt rajin membalas kunjungan ke blog ML. Very supportive, wlpn x penah kenal rapat kecuali tika baca komen dan entry2 beliau. Seorg isteri & ibu yg penyayang dan comel. Suka cara beliau berblogging. Bnyk bercerita pasal family dan paling best ML baca - ttg masakan beliau. Yummm Yummm hidangan yg disajikan. Tkasih daun keladi ..:)

http://nurmimy.blogspot.com/ - 
MakLady follow blog ni dah lama.. sjk si tuantanah masih single mingle lagi. Tak ingat sjk bila tapi paling taksub MakLady masa tu bila dia start menulis pasal Persahabatan, Percintaan, dan Perkahwinan. Dlu selalu gak MakLady komen kat blog dia. I hope she still remember me. but well that's OK. MakLady sedia kagum dgn cara pembawakan Mimi ni. Slamber tapi sorg yg tabah. Utk menjadi wanita yg tabah bukan senang k. Sikap yg Happy Go Lucky dan DONT CARE what ppl think abt her!!That's what make she's Special. Skrg - beliau masih menulis. Sbgai peminat senyap! MakLady kagum dgn semangat beliau. She turned to be A STRONG LADY now a TOUGH MOM indeed! goodluck Mimi ;))

http://busyuklovesayang.blogspot.com/ 

Ini lagi satu my fav blog. Started following her blog masa blogger ni , (nama dia x salah MakLady Marissa) Waktu tu she juz got married. Wooww... mmg cute tgk pic wedding dia. Pasangan yg pd mata MakLady mmg secocok. Bagai pinang dibelah dua. Suka MakLady tgk dorg berdua! InsyaALLAH...bahagia hingga ke akhirat..Aminnn. Ok! Ok! Nk komen psl blog plak. Tertarik dgn penulisan ygringkas tpi padat dgn info. Blog yg cantik & kemas. Dulu blog ni, nama lain and now dh tukar lain. Rasa2nya sjk ada baby kot... Yg paling seronok, terjah blog Marissa ni, masa beliau preggie dan sampai la saat beliau kelahiran baby girl. Her experience during pantang di kampung bnyk meningatkan kenangan MakLady di dlm situasi yg sana. Mmg hari2 MakLady tak lepas peluang utk terjah blog beliau. Cute sgt si baby Icha.. :) Skrg pn lagi cuteeeeeee...


Last but Not Least..
.:: a giFt fRoM hEaRt ::
http://nurmala-mazlan.blogspot.com/
Blog ini merupakan blog yg terawal MakLady follow. Best sgt bila berada di dunia (blog) Nurmala. Baca her entry buat kita leka. Entahla, mcmner boleh mula bersua dgn blog Nurmala ni, MakLady tak pasti. Cuma apa yg MakLady tau, setiap kali MakLady online, tak lupa utk menjengah.. Ada jugak MakLady bagi komen dan tpi mcm biasa, org xkan kenal sgt MakLady...skadar memeriahkan suasana kata org tua...huhuhu..Klu uolz nk tu, MakLady suka dgn sikap terbuka dan sporting Mala utk berkongsi saat indah di samping rakan dan yg tersayang. Sama mcm blog yg lain, "a giFt fRoM hEaRt" adalah gambaran ikhlas penulis utk berkongsi cerita kehidupannya. Selain dr entry yg bersantai, Mala suka bercerita dgn mengabadikan photo2 yg menarik sebagai "tarikan" dlm entry blog beliau. So cute..sgt2 comel,...juz like the owner. Harap Mala akn terus berkarya ~ goodluck dik ;))


Frankly, dgn mengikuti entry2 Fav MakLady ini, dapat lah MakLady semangat serta inspirasi utk teruskan menulis walaupn terpaksa bermula dari bwah. Meranggak mcm anak2 kecil. Untuk bloggers yg terdahulu dan yg baru, nantikan BLOGWALKING @ TERJAHBLOG MakLady di masa akan datang. Hingga ketemu ~ Salam BlogWalking :)

~  U show me the reason to smile and be happy with what we have~!! 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]