WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, June 3, 2012

Blogwalking: I Follow U

BlogWalking???..
Credit to Google - PBIC Image Library
Hari Minggu mcm hari ni, klu xde plan ke mana2 ...MakLady lebih suka blogwalking, terjah blog org sambil2 intai2 apa yg menarik ttg blog mrk. Sebenarnya dh lama X wat keje ni. Kira silent follower la ni :) Syok jalan2 tanpa dikesan. Tpi jgn salah faham tau. Bukan ada niat tak baik. MakLady ni bukan hebat dan x ramai pn follower. Jdi MakLady suka follow blog yg punya "cerita" yg tak heavy sgt lebih kpd bersantai. 


MakLady bukan saja gi jalan2 ke blog tempatan malah ada jgk melawat blog2 milik blogger luar negara. Mungkin MakLady tak berapa pandai nk create blog yg menarik maupn wat entry yg meletop letop tpi bila wat lawatan mcm ni, sedikit sbnyk dpt la menimba ilmu dgn bacaan entry dan juga rekabentuk blog mrk ~! Atleast bleh jgk la merelaxkan minda serta dapat gak lerr.. "berkenalan" dgn blogger itu sendiri~!

Kagum dgn bloggers kita, rata2 mmg HEBAT2.. Wlupn MakLady tak berapa nk kenal secara dekat, tpi dgn blogwalking dpt gak kenal sape bloggers yg jdi favourite list ramai. X kurang jgk bloggers baru yg mana mencuri perhatian, maka MakLady terus follow. Minta maaf jika MakLady terlepas pandang mana2 blog kepunyaan blogger yg sepatutnya dilawati.. Lain kali MakLady cuba lawat blog2 lain k ;)

Kepada tuantanah blog yg MakLady terjah, MAAFKAN MakLady klu tak sempat nk  say SALAM or Hello !! Almaklumlaaaa..dah lama gak tak singgah .... Bukan leh lepak lama2 pn, Nama pn blogwalking..... tapi sebagai tanda MakLady masih menghargai bloggers yg MakLady lawat ni tadi,
MakLady janji akan menCREDIT kan link mrk serta sedikit pandangan ikhlas sebgai ingatan ikhlas terhadap karya mrk.

So JANGAN LUPA -  Check - it - Out on my next entry. U gonna love them too..trust me~!! :)

MakLady suka dgn entry2 yg disajikan dan juga rekabentuk blog mrk. Atleast, dgn bbuat demikian MakLady rasa akan ramai lagi yg sudi berbalas kunjung... It's fun to Blogwalking and hope to see them here ...
~ Happy Blogging Uolz ~


OKEYLA CUKUP DLU BUAT KALI NI. 
MY NEXT ENTRY AKAN DISERTAKAN LINK BLOG YG SEMPAT MAKLADY BLOGWALKING TADI .... TILL THEN...WA'SALAM DARLINGZ ;))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]