WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, June 12, 2012

Panas Ke Tak Award itewww.....

SAMBUNGAN DARI ENTRY SEBLUM NI  :  apa-yg-panas-sgt-pasal-award

Alamak!! Harap2 x basi lagi la dgn emosi Panas kali ni. Sbb rata2 MakLady baca dari blog2 rakan lain masih ada lagi crita bbunyi pasal Award ni. Biase laaa.. mana2 pertandingan pn pasti ada yg BUNYI...!! Tapi kli ni, bunyi pn bersebab...... Nak tau apa sebabnya keeennn??? [isskkk kepoh gak korg ni yer..hehe]

Meh dekat2 skrin skit, MakLady nak gossip!! Sebenornya crite kali ni, BUKAN LA PASAL kehebatan satu kaum dgn yg lain. Tapi dari awal pertandingan sampai la tamat (setelah keputusan diketahui) , klu korg perasan!!!...mmglah satu kaum je yg menopoli. Cuma apa yg diharapkan, bercanggah dari apa yg dibayangkan sebelum ni. Almaklum laa ...kata nya rancangan utk mencerminkan 1 MALAYSIA...!!!. [ puwwwiitttttt] Sah2 OneMalaysia hanya hangat2 taik kuching komey jeeee :p (kpd penganjur/cara sistem pengadilan mereka yg sucks!!)


Klau dilihat pd NAMA WWWOW pihak penganjur, rasanya tak patut berlaku spt yg berlaku. Apa yg diharap dari awal , pertandingan ini, TULUS IKHLAS DAN TRANSPARENT, Tpi setelah rumah siap, pahat masih berbunyi.... !!! Mcm2 cerita yg kurang enak MakLady dengar sebelum dan selepas kputusan akhir diumumkan. Rata2 x puashati dgn cara penilaian dan urusetia pemilihan pemenang AWARD tahun ni.

Ku sangka Award yg WWWOW rupanya tak de la WOWWW sgt~!! Rupanya ada agenda yg tersembunyi disebalik pertandingan itu sendiri.

Kata bloggers yg kurang senang dgn cara menilaian ssbuah blog, mendakwa bloggers yg HEBAT lagi WWWOW dri segi traffik ATAU bilangan followers yg saban hari melimpahi blog tersebut, TIDAK LANGSUNG tersenarai dlm top 10. hhmmm mcm mana tu? 


Apa kah ciri2 yg diambilkira utk tentukan JUARA? Malah bloggers itu sendiri tak tahu siapa layak ke top 5 walaupn senarai top 10 telah diberitahu melalui email. Siap bagitau yg kehadiran mrk pd malam anugerah x kluarln senarai , siapa bloggers yg terpilih dlm top 10 pun. Mana kita tahu sape yg bertanding???

Lebih ketara, bila organiser sendiri, all out, promote kan bloggers yg MENANG awal2 lagi!! boleh ke mcm tu? Klu iya pn penganjur nk menarik minat bloggers yg aktif ( sape lagi...??? klu bukn org kita jgk ) utk memperkenalkan produk mereka - rasanya lebih bijak klu bersikap adil kpd bloggers ni dlm masalah ni. 


Actually bnyk lagi isu yg MakLady dpt tau dari majlis itu sendiri tpi biarlah dlu. Nnti panas tak mau surut2. Dah la hujan pn dah merajuk - nnti jerebu plak yg datang~! sapa nk jawap??....

Hakikat nyata: Ku sangka Panas hingga ke Petang...rupanya ada udang di balik mee udang Sg Uda!! Isssskkk MakLady melalut plak .....

INGAT - Org bbudi kita berbahasa, Org memberi kita merasa ~!! Org makan Mee Kita makan Laksa~!!
   Teringat kat My darlingz ....
bila sebut pasal Laksa & Mee Curry
- Credit to my kezen CPP - 
Sebenar2nya....Panas lagi Mee Udang dgn Laksa ni.....hehehe
Laksa Penang best in the world ~~ pwittttt.... ;p~~
p/s : pic d atas xdak kene mengena dgn ini entry: harap maklum..
miss u so much my laling CPP muaaahhh...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]