WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, April 18, 2011

Pelamin Angan2 My Lady.... :)

Saja x de apa nk buat, Lady pn gatalkan jarijemari ni, google sana sini, 
So ntah mcm ner leh tersasar ke website Wedding Planner plak...
Ahhh gituuu....ala2 pengantin yg sibuk nak cari idea utk pelamin??..hahahaha..

MOTIPPP.....???!!!! 
JANGAN GOSIP Mak Lady tauuu... 
sbb BUKAN mak Lady yg nk menikah ni....
Oh My Lady!! Tidak! No! Naheee! 

As i mentioned earlier, juz gatal2..... (hehehe kat diri sendiri)
tapi xsalah kan tgk2 hasil kreatif tukang buat pelamin ni....
Uolz tgk la sendiri... CANTIK kan...?
Mak Lady pn rasa idea mrk ni mmg boleh dibuat sbgai 
rujukan klu nk buat pelamin sendiri di rumah...
almaklum laa nk cut cost, katanya...

Jom kita sama2 berangan... yg mana satu agaknye 
pelamin idaman uolz , boleh la tgk2, jeling2 sikit. ;)
cer pilih..cer pilih...!!!

*MOHON IZIN TAYANG- photo dibawah ni Lady amik dari website2 
yg dilawati. Xde apa2 niat jahat. smua baik2 belako. Sekadar hiburan & 
menjamu mata dan berkongsi idea bersama...*

 + caption dibawah adalah rekaan semata2. 
Xde kena mengena dgn yg hidup atau pn yg dh meninggal. alfatihah....

 Pelamin Bola2 Cinta
haaaa...amat ssuai utk mereka yg suka main bola kot....
 Pelamin Cinta Bola dlm Taman
amat ssuai utk mrk yg suka main bola dlm taman
 Pelamin Cinta Pahlawan Merah
amat ssuai utk singgahsana raja sehari ( satu hari saja...)
 Pelamin Cinta Dalam Hati Ada Taman
masih tema taman lagi...
 Pelamin Merah itu Jambu
amat serasi utk mrk yg suka makan jambu cicah garam...
peerrggg...sedap tu....
Pelamin Epal Hijau Tepi Langsir
Mak LADY suka yg ni.... YES!! Pelamin Epal ni ler.... 

Warna menarik dan lain dr lain. Tapi rasanya klu mcm ni amat ssuai utk majlis pertunangan.. Anyway klu nk buat pelamin utk bersanding, boleh ditambahkan dgn kerusi mini cleopatra for 2 sitter warna hijau or dark green... Jom teruskan angan2.... :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]