WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, April 18, 2011

Nak ajak gi minum2....nak x?


Kiut sgtttt... !! comey...!!
that's the word that i can think of when i first saw this VC..



Then ttiba je teringat ~ best gak kalau guna VC ni klu nk ajak kawan kluar on a date or juz gi jalan2 or juz lepak kat mamakz hehe :)

Atfirst, nmpk mcm desperado....dan agak sedih gak ler..(siap nangis lagi..) tapi bila korg tgk sampai habis pasti tersenyum lebar sbb cara "ajak gi dating" mcm cute kelakar!!.

Kira OK gak ler, klu send kat si polan klu korg segan nk ckp direct.
Yelaaa..mayb korg malu nk ajak tapi teringin nak ajak kluar..
Or segan nk buka mulut yg korg nk ajak dia dating or jumpa or gi tgk wayang..

Lagipn, xsalah klu korg yg mula kn dgn "gadget" yg cute ni...
Let he/she knows hajat korg dlm bentuk "cute" but humor ni.

So let this VC do the job for Uolz.. :)
Im sure si polan tersenyum ;) bila terima msg ni...
mana tau , ada yg terus setuju nk kluar (date) dgn korg ;)
TAK CUBA TAK TAU...pweeiiittttt...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]