WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, April 17, 2011

BerArnab ker...BerTelur??

Malam minggu korg mcmner? Im sure korg ade je agenda kan? As for me, bila xde buat apa2 @ xde plan yg best,  i rather stay home & watch movie. Melapuk kat umah hujung minggu without doing nothing, pun boring gak..! Actually Im not into going out for fun. Maybe I feel that my saturday nite outings are OVER...  

waaahhhh strong statement kat ats tu...!! hahaha...
(gelak Lady baca remark ni ) ~ skema je bunyi :P
mcmni la jawapan selamat....hahaha 

Klu korg nk tau, I love movies! Almaklumla. Xnak ketinggalan dlm menikmati movie yg terkini. So klu xsempat nk tgk kat Cinemaplex, Lady selalu gak spend my little savings for some latest VCDs along the way. My favourite will be the romantic comedy and cartoon animated movies. Xkisah la melayu or inggeris. Smua I layan. Janji bleh relaxkan minda ni... ;))

Anyway, forget abt that. Jom kita tgk movie! sbb nk tgk soccer game kat TV arena pn mcm xbest jer. Tapi nk tgk cerite apa yerr...?? Then sambil belek2 my VCD collections,  I remember when Erin mentioned abt a movie named "HOP".

Pada mula ingat "HOP" ni crite ape2 ntah (bunyi mcm xbest jer..) but actually the movie tells the comic tale of Fred (James Marsden), an out-of-work slacker who accidentally injures the Easter Bunny (voiced by Russell Brand) and must take him in as he recovers.

As Fred struggles with the problem of his own, both will learn what it takes to finally grow up. It all started when EB ~nama singkatan utk Easter Bunny~ (cute kn, nama dia?) ni, nekad utk lari ke Hollywood. Demi mengejar cita2 utk jadi drummer, (korg tgk la si EB ni "goreng" guna stick dia tu ~ peerrgg..dasyattttt!!!)

Sebenarnya dia tak mahu teruskan tradisi menjadi Easter Bunny pd perayaan Easter nnti. Pendekkata, watak kedua2 "hero" ni ada persamaan. Berjaya ke mrk ni, capai apa yg mrk hendakkan dlm hidup mrk? Sapa plak yg nk menggantikan EB selepas ini?

Alahaaaii uolz..Relaxlaaa... 
Mana best klu Lady nk crite semua.... 
Ape kata korg tgk je sendiri movie ni..yezzzaaaaa..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]