WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, March 24, 2011

Selera di Kopitiam - WangsaLink...

Cerita ni , cerita basi gak ler...hehehe
masa ni, (12 Mac 2011) time Elya balik KL, atas urusan ...(biarlah rahsia..)

Wlupn kejap tapi dapat la spent time sama2. Almaklumlaa..sjk 2menjak ni, bukan senang nk jumpa. Apa ntah lagi utk duduk bbual atau bbincang. So the next day nye we decided to have meeting cum brunch date @ WangsaWalk. Pusing punya pusing then we spotted a very privacy & lengang place to eat...OK set! Letz lepak here...(tempat dia - kena rahsia gak sbb kami tak dibayar utk iklankan kopitiam ni..hehe) Kami pn park our car juz infront of the place and Eryn noticed an ice cream shop next to it. "Jap lagi nk ke sana!!" kata nye.."hmmm layanz.."

When we r inside the place, we start belek2 MENU dia. Tgk apa yg best kat sini? Sblum ni pn, penah dgr crite yg hidangan & minuman dia (the kopitiam) kira OK gak ler..especially its juice amra (kedondong for some ppl). Sedap yg mengiurkan airliur.. huhu katanya. Maybe sbb dia taruk asamboi kot. Amboooiiii..X3.tengok je photo kat bawah tu... Yang warna hijoo tu lerrr.....sedap kan?? :p~~

 











menu for the day: nasi lemak, meehoon goreng ..


Yg lain tu - biase2 je. tpi klu perut dh lapar, apa saja SEDAP belaka. hehe Then, kami pesan 3 cita rasa bbeza. Nasi lemak, meehoon & nasi lemak rendang ayam (saja nk rasa rendang dia..) Overall hidangan @ kopitiam ni, boleh kasi *** bintang. Dan layanan (customer service) Lady hanya boleh kasi ** saja. Sbb boleh dikatakan ...xmesra pelanggan langsung. Boleh dikategorikan dlm 3 L = lembab, lambat, lazybum!

Cuma yg buat tmpt ni HIDUP is that the place ala2 santai. Relax dgn deco ala2 kedai kopi zaman mak pak Lady dlu. Ada barang2 antik!! Lady nk kasi ***** utk deco kopitiam ni :)) Mmg menarik hati, sejuk hati dan santai kan mata sambil menikmati WIFI dan klu korg nk berada di tempat di mana org xtau kehadiran korg or kira mcm tmpt utk lepak tanpa gangguan - tempat ni mmg ssuai. Tang ni Lady kasi **** bintang !! Pendekata, tempat yg shahdu utk relaxkan minda. Tapi bab servis - rasanya kena bersabar sbb Lady rasa pekerja2 ni,  tak alert akan kehendak customer. (Skadar pendapat peribadi terutama yg dh bertahun2 dlm bidang customer service - customer always right thats why kena provide service yg terbaik- tiptop- superb and always anggap kita pn sebagai Customer :)
routine lazim cik jejar!runcing: blackberry with apex

WiFi ada disediakan: bleh check blog & balas comment FB

sambil makan2, akak amyerin "bz" dgn Ipad... update blog & FB..
 
Ohye lupa plak nk mention: Masa kat sini la.. Lady dapat my belated bday present from my girls .. Cantik kan...? mmg best sbb xramai yg ada benda ni. Klu nk tau lebih lanjut pasal hadiah ni ..jom klik kat sini



Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]