WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, March 12, 2011

WOWW!!! ..mmg surprise ssangat2.. ;))

Taraaaaaaaaaa.... surprise!! katanya....
Lepas sj habis makan2 @ Kopitiam Bangi tadi ~ princess Elya dgn muka selamba mcm xbersalah :p..tlh kluarkan satu bungkusan dari beg dia & trus pass kat Lady.

" mak, nah... hadiah ktorang berdua ...(refer to her & the sisterAmyErin)" sambil hulur this cute parcel with a "magazine's page" wrapping paper, " kira belated bday present...!! hehehe"...

Yeaa yeaaa..baru Lady teringat! Bday aritu dorg xsempat bagi apa2 selain kindly doa n wishes je on the bday eve!!! Xdehal la tu kan...Janji korang ingat gak nk wish...hehehe ( konon nk redakan hati je ni...;P)  So here it is, after months passes by, baru hari ni Lady dapat My Belated bday present from my darling princesses. Belated! pn Belated laaa... :)

OK , let us intai apa yg my darling princesses got 4 me this year. Actually, mcm tahun lepas2, they alwez end up buying for me things that was in my wishing list. Even Lady tak penah pn mentioned anything abt my list tu kat dorng ni. So i wonder how they know?? Or maybe they do care and perasan bila Lady dok ura2 nk beli something or nk get something for myself...Sememangnya Lady mmg berkenan organiser utk HP ni dari mula tgk kat dlm internet. Very practical la benda ni sbb senang nak letak my HP bila nk keluar bersantai maupn on business date .)) Nampak la professional skit...x gitu ?? ;))

Anyway girls, Uol never fail to please me with the gifts ~ termasuk belated birthday gift ni.....(yezaaaaaa...dapat gak organiser yg ku idam2kan ni) Mungkin kah naluri seorang anak terhadap ibunya...:) ?? And here is what Lady wish o say in return.....

eRyN & eLyA : THANK YOU SO MUCH ....  I Like It, I Love It so very much too..:)

Love U 4eva. muaaahh...xoxoxo

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]