WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, March 13, 2011

Bila Harimau Malaya Jumpa Harimau Himalaya...

Gerruuunnnn...Bunyi nye!
Cuba bayangkan apa akan jadi, klu kedua2 "harimau" ni bertemu. 
Pasti masing2 nk tunjuk POWER! Masing2 nk show off belang masing2. 
Nama pn Harimau, ye tak?...
 
Tapi Lady xmo la cite pasal aksi lawan sesama "Harimau" ni!
Lady pn bukan nak story kat Uolz pasal belang harimau ni.... 
E'dok la jugok pasai sape kuat, sape ganaz....!!
NO! NO! NO!....
Ni nak crite pasal pertemuan dua "Harimau" ...
yg berada di satu tempat dan masa yg sama...
Pada mula nye, Lady heran gak tengok Harimau Himalaya
(yang dkurung dlm sangkar besar habitat palsu nye)
yang tetiba Excited lebih ~ tak duduk diam, ke hulur hilir
bergerak dalam kandang persis macam "gelisah". Siap dgn
mengAuuummmm..nya 
Sampaikan bergema taman tema petang tu
Reaksi sang belang Himalaya sedikit sebanyak 
meresahkan sang Harimau Muda merangkap Harimau Malaya..
hingga Lady Nak Amik Gambar dorg pn Tersentak!!
."mungkin dia leh bau "kelibat" si Harimau Malaya kat sini kot..."
kata si pengunjung taman tema tu...Ha Ha Ha ...Sempat buat lawak lagi tu...
(bukan apa - nk cover cuak sbb si Himalaya dok mengaum sakan...)
 Yang Penting, niat dia utk abadikan gambar bersama...
si Harimau Himalaya tercapai gak akhirnya... 

*Bisik Lady* - bila tengok perut si harimau himalaya tu, kempis & slim...terfikir gak - dah la taman tema ni charge gile2 harga masuk & makanan ktorg, tapi masih tak mampu ke nk bagi makan kat Harimau Himalaya yg terkurung ni.... Hellooo..they r making money every minute!!! but Y are the tigers so thin????)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]