WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, June 17, 2013

Candy Crush CrazyNess

Morning!! Assalamualaikum semua. Minggu Baru ... Hari pun baru.. Kini ada Fenomena baru! Mana saja pergi..ada saje kedengaran org dok brcerita pasal game ni... Dari remaja sampai la ke remaja purba mahu pn remaja batu hahaha (remaja batu - pinjam istilah baru kamus my BFF hehe)
Craziness of Candy Crush! Dah jdi mcm dlu nya, dgn Farm Ville, Cafe dan ntah mcm2 online game yg melekakan tu. Addicted habis semua masa tu, trmasuk MakLady. Sampai klu kat Farm Ville tu dah berekar ekar tanah. Berjenis2 tanaman, binatang ternakan yg MakLady bela. Kalah Old Mc Donald punya farm. Duit yg dpt hasil tuai jangan ckp la. Klu d bumi nyata ni, MakLady dah ada luxury bangalow Uolz ! Hahaha Nak tau tak! Masa tu, sanggup balik keja awal semata mata nk tuai tanaman yg dh masak ikut waktu. SERIOUS addicted!!
Skrg ni plak MakLady tengok rmai dh addicted dgn game pecah gula gula utk dapatkn duit or point ni? Mak Aiii..maaflah xmo terjebak lg...sbb tu x amik port how the game is played. Cuma rasanya Mereka yg main ni lg mahir dgn memastikan mrk dpt pecahkan candy utk score! sampai ke level yg tertentu ada la agaknya dapat xtra point... Hmmmm ape ape pun MakLady xmo terjebak!! Laaarrriiii Hahaha
Dahlah bulan Ramadhan nk dekat ni. Takut nanti MakLady leka dok main Candy Crush - amalan nak tambah pahala tak terbuat.. Mana taknye dok ngadap Candy Crush jer - Ape pun Tak Boleh... Hehe
ohye. Ada kawan nasihatkn MakLady gak : Jangan Main sampai Addicted. Takut trikut perancangan pihak tertentu di sana untuk melalaikan umat Muhammad...
Jangan Sampai...Melekakan kita. Sampai kerja pun terbengkalai. Urusan dgn Allah pn tergelincir. Jadual harian terganggu... Semua gara gara online game - Candy Crush...?? Alahaiii caabuuttt laarriii...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]