WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, March 22, 2011

Mula kan Pagi dgn MeCeDe... ;)

 For My Bfast - selalu nya utk breakfast I started with a cup of nescafe or cofferr. Sememangnya jarang bfast awal2 dgn yg "heavy2". Cukup sekadar minum. Then perut nya tak la meragam klu pepagi subuh dh hentam yg heavy2. Lazimnya bila waktu terluang, (klu tak bfast kat rumah ...) ade je kawan2 mengajak lepak sambil berbual over coffee. Breakfast or brunch la tuu... My bfast usually dgn my dear BFF - safuan, rozie, cik putih & ada masanya dgn Cik bakal puan Mejar atau cik jejari bila berkesempatan.

Like this morning, bila call Cik bakal puan Mejar, she suggested, "Jom bfast kat MeCeDe...?" Well bila teringat akan Menu @ MeCeDe, rasa mcm OK je klu nk bfast kat sana. So we decided to meet and have bfast together2 b4 proceed to our plan - visiting our supplier. Almaklum laa nk berniaga hujung minggu ni.!!! Dengar crite ada new Handbags yg harus diketengahkan...so excited seeeyyy...hehehe...

But then , jom lepak bfast dulu... Layannnnnn...
Anyway, Thanks to Cik bakal puan Mejar, sbb blanja bfast pagi ni, sampai je dia dh orderkan  cik Lady.....
set breakfast yg diambil bersama secawan teh

klu set ni pn sedap gak but ....kalori tinggi :P
Lama dh x makan bfast kat sni...so apa lagi....
Let's Start Our Day with a Breakfast That Most of Us Adore-  ;)) 
ye laaa...asyik bfast dgn roti, nasi lemak, mee, tosei, capati or kuehmueh ntah mcm2 ...
apa kata kita tukar selera dgn bfast ala MeCeDe ...:) hmm We Loving iT !

BY THE WAY - korang bfast apa pagi tadi....???

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]