WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, February 28, 2011

ReUnion GRS2 - Part III


 Alhamdulillah ~ Buat Bersungguh2 , Akhirnya semua Happy!
Lepas makan sengkuang...semua muka happy...!! 
ceria di hati, senyum meleret ;))
kira mlm tu SELESAI
hutang Asri dgn kitorg..hehehe
Alhamdulilah 
Malam yg dirancang telah terlaksana
dgn jaya wlpn dlm suasana santai & sederhana
Smua yg hadir pn puas hati dgn pertemuan kali ni...
tak caya tgk la photo2 kat bawah ni..



 

 TERIMA KASIH :
Sebelum bersurai, kami ( the ladies) telah sediakn "goodies" utk di bawa pulang sbgai tandamata kerana pemberian kami bakal mmbawa kenangan silam. Bukan nilai yg dipersembahkan tapi INGATAN Ikhlas dari kami. Sebagai tanda terimakasih secara ikhlas utk semua yg hadir. Mohon diberkati dan sentiasa mengenangkan kemesraan yg terjalin diantara kami wlupn setelah 35 tahun terpisah...hakikatnya kami msih diri kami dulu & skarang!

AGENDA AKAN DATANG:
InsyaALLAH, dijangka ade lagi pertemuan seperti ini, terutama diantara kami. Lagipn atas saranan Dicky, kita harus adakan perjumpaan ini secara besar2an melibatkan pelajar dari kelas yg lain di masa akan datang. Menurut Dicky juga, beliau akan ke sini lagi dlm bulan Jun ini bersama keluarga. Moga kita dapat adakan pertemuan kluarga masing2 pada masa akan datang.

BEKAS ANAK MURID SKOLAH GURNEY 2 - kami dah buktikan ,
Buat Bersungguh2... pasti berjaya.. InsyaALLAH

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]