WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, February 28, 2011

ReUnion GRS2 - Part II

Sengkuang Oh Sengkuang!


Masih cerita psal REUNION malam Jumaat aritu!
(klu nk tau pasal entry reunion sila baca entry ini )...

OK Kita lupa kan dulu pasal ..
gelak ketawa ala2 RAJA LAWAK @ ReUnion tu... 
Meh i bawa Uolz ke ruang MENU plak...
Tgk je topik atas tu, pasti korg tertanya2 .....
apa tu?? 
then, i would like u to look @  the photo below:
my x classmate Razak sedang menikmati 
"nostalgia" kelazatan ...
razak & sengkuang "nostalgia"
yezzzaaa...sengkuang "nostalgia" ada! Sperti yg dijanjikan Asri dari first reunion dulu. Kini setelah diugut di FB, barulah Asri muncul dgn janjinya....hehehehe...Tu yg menarik pd malam tu sebenarnya. Bukannya MENU ala carte yg kami order.... tapi  SENGKUANG KACANG TUMBUK!!
sengkuang kacang tumbuk tajaan Asri
UTK MY BLOGGERS: hhaaaa..im sure korg sure tertanya2. - Y plak dgn sengkuang ni?? ade dlm Menu malam tu ke??
NO! NO!... 
ini SENGKUANG bukan sekadar sengkuang!!! 
Ade crite dia k...
tapi xleh la crite kat sini, Nnti LN crite kat entry lain k...
(nantikan cerita menarik pasal sengkuang ni...)

Anyway, kira sengkuang ni adalah sajian kami mlm tu sebagai mengimbas kembali
nostalgia masa kami kanak2 riang di GRS2 dulu.. Seperti yg dijanjikan oleh Asri, maka dgn bantuan isteri beliau, sengkuang dgn PASTE manis dan KACANG TUMBUK campur gula telah disediakan. MMG SYIOKkkk makan sengkuang kacang tumbuk!! Like Affendi's comment, " Just like the one yg makcik tepi pagar jual...ade taste..!" And everybody agreed!!! Zaharahtun yg dari awal tak sabar2 nk mrasa sengkuang n tak terkata2 bila sengkuang di depan mata. Dari reaksi beliau - MMG BEST!! Kira smua tangkap cintan dgn sengkuang termasuk anak dara Sazlina yg bru sampai, turut terjebak merasa kehebatan sengkuang kacang tumbuk tu!! What A Reunion Nite without the Sengkuang!!
Thanks Asri... :) -  kau la kwan kami dunia akhirat ...(sbb bawa sengkuang.... ;)) hehe

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]