WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, February 27, 2011

ReUnion GRS2 - Part I

 Hai .. guyz!! Malam minggu ni , ke mana yer? Ade agenda menarik la kot... Hope everything OK, whateva u r doing...!! Enjoy Ur weekends ;))

As For me, klu xde agenda dgn bizness (bazaar), I rather spend time at home, lepak kat rumah je tgk tv, soccer game @ TV. Or else, bertapa dlm bilik ... Or  klu ade mood baik ~ lepak dgn kawan2 @ kopitiam.

Juz like today,  I'm a bit tired. Letih semalam pn x habis lagi. So I decided to stay home, sambil belek2 photo yg sempat kami snap during the reunion lastnite. Senyum sorang2 teringat gelagat kawan2 yg slamber smalam! Oh ye, seblm I crite panjang lebar pasal malam reunion kali ni, let me intro to Uolz, my frenz yg hadir @ D' Suria - Melawati malam semalam...

affendi, zaharatun & sazlina
asri & pak dicky
dicky & affendi
razak, asri , affendi & dicky
Yezaaaa.. smalam kan my reunion dgn kawan2 skolah rendah. Mmg Happening...!! wlupn cuma kami yg brapa kerat je ni...tapi tetap meriah.

Pada malam tu, Sazlina sampai dulu. Then Razak & Dicky and Asri joined her. I came juz after that. Masa tu kami lepak kat luar sambil belek2 photo masa zaman skolah. Kemudian Affendi pn sampai. Cuma tinggal Zaharahtun sahaja blum tiba. So sambil2 tunggu, kami masih xpuas menatap gambar2 wajah kami yg 35tahun muda tu.. (Thanks to Sazlina sbb sediakan photostat gambar kami masa darjah 4 & 5 sebagai rujukan. )

Dari situ, kami kenalpasti rakan2 yg lain. Alhamdulillah hampir 100% nama rakan2 masih kami ingat. Tapi di mana mereka skrg?? Harap2 di masa akan datang lebih ramai tampil utk bersama kami. Talking abt our lost classmates, mana zaharahtun? Xsampai2 lagi? Maybe she trapped in the heavy traffic. We waited for her and hope she's OK. And lastly she arrived, masa tu kami dah pindah ke dalam cafe sbb hujan dh mula turun....syukuralhamdulillah.


Then we're all there! Terserlah diwajah keceriaan.... Almaklumlah jumpa semula selepas 35tahun...Wlupn pd mula nya  Rozinah & Zaki difahamkan akn join sama, tapi pd saat2 akhir mrk, mohon maaf tak dapat hadir atas sbb2 yg tak dpt dielakkan. So tinggal la kami yg 8 org ni tapi Tetap Happening!! Hingga pelanggan kat Cafe Suria tu pun pelik gak tgk & curi2 pandang dgn bualan kami yg dh ala2 " buat mcm rumah sendiri tu" .

Ape Xnye??..Gelak Ketawa kami, bagai xdpt dibendung lagi bila "pak lawak" pd mlm tu, Xlain dan Xbukan....jeng3...*?*  memulakan tugas nya menghibur kami.... hahaha hahaha... My 1000 thnkz to him for making the nite so LIVELY dgn lawak senda yg tak bersendi tu...:P

* kwn2 yg xdatang mlm tu, cuba teka sape...??*

(PS: dia punya buat lawak , sampaikan dia TERASA, mcm next time kami xkan ajak dia join lagii...?? hehehe..)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]