WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, February 25, 2011

I need a break ~ jom lepak @ rilek

Rakan2 GRS 2 KL ketika Darjah 6....
 Sejak pagi tadi ni.... dok tercangguk depan lappy. Tu la dia, keje amal mmg la mcm ni..hehehehe...cewahhh

Apa yg LN merepek ni kan?? Im sure korg pn pelik ttiba plakkk....

Like this...!! Sbnarnya, esok malam ade reunion utk kkwan skolah rendah. yeap!!...klu korg perasan aritu pn LN ade reunion... well, biasela bila dh jumpa kawan2 lama dari seawal tadika ( ade ke?...) hingga la kwan2 satu ITM dlu. Xterkira punya bnyk nya kkawan LN....

Esok ni plak, geng skolah rendah Gurney Road 2. Almaklum la dh lama tgk jumpa dorng ni tau.. Ada dlm puluh2 tahun..bukan setahun dua ..puluh2..lamanya tak jumpa...So bila dh jumpa smula, pasti excited nk kembalikan smula nostalgia... cewahhh skali lagi...

haaa..ni la Dicky masa darjah 4
Apa2 pn esok malam pasti meriah!! coz kawan2 sejauh jakarta ade gak join. expected tobe a casual but merry event. Sbb ni dh kali ke 2 kami buat. Tu pn sbb si pak Dicky Zulkarnain dari Jakarta singgah ke KL buat lawatan keja, katanya. So kami pn amik kesempatan utk buat gathering. Khas utk pak Dicky....

Ni Pak Dicky masa darjah 6
As for me; tak pasal2 rasa mcm serabut hati plak malam ni sbb masih ade benda yg tak selesai lagi. Nak print gambar2! nak cari doorgift! nk pegi beli kek utk celebrate bday kawan2 yg tarikhlahir dlm bulan Januari & Februari.... arrggghhhh i need a breakkkkkkk..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]