WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, February 24, 2011

Ape ade pada Calendar....??

Today is the CALENDAR DAY !!

 

Bayangkan hidup kita tanpa calendar? Camner nak tgk hari bulan, mcm mana nak plan kita nye daily appointment, mcmne nk tau hari apa jatuh pada berapa hari bulan dan sebaliknya...THANK YOU kpd pencipta calendar sbb memudahkan hidup kita. Sempena hari ni, mari kita hargai "calendar" kehidupan seharian kita ..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]