WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, March 5, 2011

SETAHUN sudah berlalu..

HAPPY ANNIVERSARY - Pada hari ini (4/Mac/2011) genap stahun kami mula bizness buka booth @ Bazaar. Pada tarikh ini, tahun lepas, kami mulakan bizness offline - buka booth @ Subang Parade ~  klu nk tau apa yg terjadi pd hari pertama kami buka booth tu, elok follow je entry ni.... 

OUR BOOTH @ I <3 BAZAAR -  4th March 2010 - Saturday, as we mentioned earlier, me & amy turut serta dlm jualan "bazaar" yg pertama kali @ Subang Parade. Kami bertolak slepas bfast kat Ali B's. Then, dgn VivaDvas yg berjasa pagi tu, bawa kami ke sana. Sian VivaDvas tau.....

Oklah, sampai kat carpark tepat kul 9.30am. Dgn semangat dan kudrat 3 org yg ada ni, kami mulakan hari kami dgn membawa segala barangan jualan ke booth yg telah disediakan...bertempat betul2 depan Celebrity Fitness... (rugi tak amik pic mrk2 yg dok bersenam kat dlm tu... see thru k ;))

Back to our story....

Setelah bertumpus lumus menyusun apa yg patut...maka inilah HASILnya....
Lihatlah betapa kreatif nya booth kami...(hehehe....main susun je sbb nk cepat!! lagipn kami diberi 1jam utk ready!).. Namun dgn ruang yg minima kami berjaya memperagakan barangan jualan dgn jayanya...

Orgramai dh mula sampai sjk dibuka tepat pukul 11am. Booth kami terletak agak strategi (no 2 dari pintu masuk ke area bazaar) mmg senang nk cari... "ko cari je celebrity fitness...ktorg ada kat situ jerr...!!! " kata amy pd kawan yg bertanyakan arah bazaar ~ thru her phone!!

Oh ye!! Jgn tak tau yer...Kat sana pn ada wi-fi yer... hmmm ..nasib baik bawa my lappy, klu tak mati kutu gak. Amy sibuk dgn update blog stiap masa. Sampaikan sempat gak ler update baju2 yang terjual pd hari tu.
Tak lupa gak "terimakasih" kat Amer sbb tolong angkat barang.. bak kta org; klu takde rotan, akar pn berguna jgk... (merangkap tukang sibuk2 je ni..hehe)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]