WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, September 20, 2010

O-M-G!! ... Wow!! ... Cantiknya....!!

O-M-G!! ... Wow!! ... Cantiknya....!! ini lah kata2 yg terpantul dr mulut LN bila saja mata terpaku dek pandangan pada satu sudut. Melihat ke arah kawasan lapang di I-City in. 
LN teruja dgn keindahan malam yg bertemankan lampu neon. 

1st time LN ke I-City, LN mmg kagum dgn hiasan dari bentuk2 gubahan manusia yg menakjubkan. I- City terhasil dr kreativiti rakyat kita sendiri. Mmg geliga kepala otak mrk memikirkan ssuatu kelainan. 

Klu tak ingat yg LN ni "bukan muda" lagi mau je melonjat keriangan bila saja kereta meluncur perlahan melintasi jejalan sekitar I-City. Dgn kecantikan & keindahan malam pd masa tu, kami mampu mengambil gambar sbb kuatir sukar utk dilukis dgn kata2...

Thanks to my frens X-Uitm Pahang yg sudi bawa LN ke sana.... Yezzaaaa... Taman penuh indah dgn cahaya neon seolah2 kita berada di dunia fantasi. Hmmmm...xperlu nk gambarkan kecantikan sediaada. Pendekata, ianya mmg la hebat ...
setibanya di kawasan I-city ni, terpegun dgn "cahaya"

Bagi mrk yg belum berkesempatan ke destinasi baru di Shah Alam ni, pasti teruja klu LN kata - yg berada di sana mcm seolah2 brada di syurga cahaya - Klu tak caya, tgk je la apa yg I-City hidangkan di taman itu.....Lihatlah sendiri sebahagian dr keunikan yg telah mengambik pelawat dari dlm & luar utk bersama2 menikmati keindahan taman bertemakan cahaya neon..

hanya amik pic dr dlm kereta. Xmo kluar sbb dh lewat...
kami melalui "bandar lampu" ketika baru sampai di I-City
pokok gergasi penuh dgn lampu ~ dh Xmas ke ni???
wow cantiknya...jom p dkat2 tgk...
pokok pn ade lampu ~ cantik sgt...
yg ni lagi cantik : pokok2 lampua....
yg ni lagi laaa menarik..!!! LIHATLAAA...
 Terhasil la...gubahan dgn lampu2 warna warni  Sunggug mengasyikkan. Sungguh teruja!!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]